Far Cry 5

Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Se video
1solgt!
Spar {percentage}%kr
kr222,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Uplay


Far Cry 5 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Uplay.

Hvordan laste ned med Uplay?

Aktivere spill på Uplay

Uplay

Key aktivering

1. Gå til: https://uplay.ubi.com/.

Klikk "Last ned Uplay for PC" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Uplay (PC)
2. Oppdrett en ny Uplay bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk på "Instillinger > Aktivere produktet ditt."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Far Cry 5 (PC)

Det første Far Cry spillet som dukket opp i 2004 var et stort sprang fremover for FPS-sjangeren. Et vakkert produkt med fantastisk grafikk som ser bra ut selv i dag. Siden da var hvert enkelt Far Cry-spill et synonym for realistisk grafikk. Far Cry 5 kommer til å ta deg for en tur til Hope County, Montana. Et idyllisk paradislignende sted, for tiden styrt av "frihets-elskende folk" kult, ledet av karismatisk leder Joseph Seed. Vil du være i stand til å beseire denne skurken, eller kanskje med sin søte snakk, vil han gjøre deg til et annet hjernevasket kultmedlem?

Utforsk en stor åpen verden

Far Cry 5 finner sted i Hope County, Montana. Hele fylket er åpent for deg. Hvor du går og hvilke steder du besøker er opp til deg. Ubisoft bestemte seg for å fjerne tårn og mini-kart fra Far Cry 5. Takket være dette vil du bli fullt nedsenket i dette vakre og rike miljøet. Bruk din trapper ferdigheter til å finne veien. Akkurat som i tidligere spill kan du temme vilt dyr å bruke dem i slaget. Det er mange forskjellige oppdrag og aktiviteter som du kan gjøre i Hope County. Skal du fullt ut forstå sin rikdom eller bare følge hovedhistorien? Det er opp til deg.

Vakker, realistisk grafikk

Far Cry 5 (PC) akkurat som sine forgjengere kommer til å ta pusten fra deg med en endret versjon av CryEngine. Du vil ikke kunne fortelle forskjellen mellom den virkelige verden og grafikken som presenteres i dette spillet. Hope County i Far Cry 5 ser ut som en ekte tilstand i moderne Montana. Et landlig fylke med store gårder, rene innsjøer og skoger, hvor du vil gjerne tilbringe ferien. Men du har jobb å gjøre. Ikke glem det og ta Joseph Seed i varetekt.

Velg fra et stort utvalg av forskjellige kjøretøy.

Hope County der historien om Far Cry 5 finner sted er enorm. Du kan ikke utforske den på dine føtter. Det er derfor du vil kunne bruke ulike kjøretøyer. Denne gangen er ikke bare biler, motorsykler eller båter til din disposisjon. Denne gangen kan du også reise med et fly. Håper du er ikke redd for høyder.

Nøkkelfunksjoner

KAMP PÅ EN DEADLY CULT Gratis Hope County i solo eller to-spiller co-op. Rekruttere pistoler og fanger for å hjelpe til med å beseire kulten. En verden som kommer tilbake. Få ødeleggelse på kulten og dets medlemmer, men vær forsiktig for Joseph Seeds vrede og hans etterfølgere. BRUK DIN EGEN PAD Bygg din karakter og velg eventyret ditt i det største, customizable Far Cry-spillet noensinne! DYNAMISK LEKSJON Ta kontroll over ikoniske muskelbiler, ATV'er, fly og mye mer for å engasjere kultstyrken i episke kamper.

Far Cry 5 (PC) for Uplay plattformen er en digitalt produkt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-03-27

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Far Cry 5 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Uplay-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Uplay PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Uplay klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-03-26
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Uplay
Mac OS kompatibel: Nei
Språk CzechDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Far Cry 5
Videoer Far Cry 5