Far Cry 5

Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Se video
0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
29% rabattkr397
kr281,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Xbox Live


Far Cry 5 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Far Cry 5 foregår via Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Far Cry 5 (Xbox Live) fra kun 281kr

Det første Far Cry spillet som dukket opp i 2004 var et stort sprang fremover for FPS-sjangeren. Et vakkert produkt med fantastisk grafikk som ser bra ut selv i dag. Siden da var hvert enkelt Far Cry-spill et synonym for realistisk grafikk. Far Cry 5 kommer til å ta deg for en tur til Hope County, Montana. Et idyllisk paradislignende sted, for tiden styrt av "frihets-elskende folk" kult, ledet av karismatisk leder Joseph Seed. Vil du være i stand til å beseire denne skurken, eller kanskje med sin søte snakk, vil han gjøre deg til et annet hjernevasket kultmedlem?

Utforsk en stor åpen verden

Far Cry 5 finner sted i Hope County, Montana. Hele fylket er åpent for deg. Hvor du går og hvilke steder du besøker er opp til deg. Ubisoft bestemte seg for å fjerne tårn og mini-kart fra Far Cry 5. Takket være dette vil du bli fullt nedsenket i dette vakre og rike miljøet. Bruk din trapper ferdigheter til å finne veien. Akkurat som i tidligere spill kan du temme vilt dyr å bruke dem i slaget. Det er mange forskjellige oppdrag og aktiviteter som du kan gjøre i Hope County. Skal du fullt ut forstå sin rikdom eller bare følge hovedhistorien? Det er opp til deg.

Vakker, realistisk grafikk

Far Cry 5 (PC) akkurat som sine forgjengere kommer til å ta pusten fra deg med en endret versjon av CryEngine. Du vil ikke kunne fortelle forskjellen mellom den virkelige verden og grafikken som presenteres i dette spillet. Hope County i Far Cry 5 ser ut som en ekte tilstand i moderne Montana. Et landlig fylke med store gårder, rene innsjøer og skoger, hvor du vil gjerne tilbringe ferien. Men du har jobb å gjøre. Ikke glem det og ta Joseph Seed i varetekt.

Velg fra et stort utvalg av forskjellige kjøretøy.

Hope County der historien om Far Cry 5 finner sted er enorm. Du kan ikke utforske den på dine føtter. Det er derfor du vil kunne bruke ulike kjøretøyer. Denne gangen er ikke bare biler, motorsykler eller båter til din disposisjon. Denne gangen kan du også reise med et fly. Håper du er ikke redd for høyder.

Viktige funksjoner

  • En massiv åpen verden å utforske - hele Hope County i Montana er den største åpne verden i historien om Far Cry-serien . Bare du bestemmer hvor du vil gå.
  • Beslag Joseph Seed og hans kult - Joseph er en karismatisk leder som kunne overbevise folk om at de er utvalgt av Gud og han er en profet. Som politimann må du ta Joseph Seed i varetekt.
  • Oppdag reiser i himmelen - prøv en raskere måte å komme til reisemålet ditt ved å bruke et fly som transportmiddel.
  • Velg fra et stort utvalg av biler - i tillegg til fly, kan du også kjøre biler, motorsykler eller båter.

Utgivelsesdato: 2018-03-27

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Far Cry 5 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri Far Cry 5
Videoer Far Cry 5