FIFA 17

Spar kr 32 nå!
FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
FIFA 17
Se Video
9% rabattkr329
kr297,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Nedlast via Xbox Live


FIFA 17 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av FIFA 17 foregår via Xbox Live. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp FIFA 17 fra kun 297kr

FIFA-serien har omdefinert sportsvideosjangeren gjennom årene. Fra uformelle spillere til profesjonelle spillere har FIFA en av de største oppfølgingene i et hvilket som helst spill. Hver utgivelse løfter nye fremskritt når teknologien beveger seg fremover og mer realistisk gameplay som et resultat.

FIFA 17 fortsetter disse trendene som vi allerede har blitt behandlet for å snakke om hvordan nyskapende den nyeste versjonen av verdens største fotballvideo spillet vil være. Ingen gamer kan si at han / hun har et komplett spillbibliotek uten dette spillet, og det er et mustforsøk for alle kunnskapsrike spillere!

Funksjoner

  • FROSTBITE - BRAND NEW GAME ENGINE: FIFA 17 vil bli spilt på en helt ny motor, Frostbite. Du kan forvente virkelig-til-liv-handling og mer dyptgående følelser fra spillerne som et resultat. Dette sier selvsagt at det må forventes mer detaljert på og utenfor banen, inkludert spillerinteraksjoner, samt nye miljøer som tunneler, garderober, lederens kontor og teamflyet.

  • NYE SPILL MODE - TURISTEN: The Journey er en helt ny spillmodus som presenteres i FIFA 17, noe som vil sette deg i skoene til et kommende ungspark, Alex Hunter. Vis at du kan lage et merke i den engelske Premier League mens du vokser fysisk og følelsesmessig inn og ut av spillet. Avgjørelsene du tar av banen, vil være like viktig som hvordan du spiller på den.

  • UPARALISERT KVALITET: FIFA-serien er hendene ned bestselgende sportsvideo spill over hele verden som selger over 100 millioner eksemplarer. Som et produkt som er autorisert av fotballs styrende organ, FIFA, vet du at du skal kjøpe et produkt som alltid vil levere på kvalitet.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download FIFA 17 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Xbox Live-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri FIFA 17
Videoer FIFA 17