FIFA 17 Xbox ONE

FIFA 17 Xbox ONE
FIFA 17 Xbox ONE
FIFA 17 Xbox ONE
FIFA 17 Xbox ONE
FIFA 17 Xbox ONE
FIFA 17 Xbox ONE
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr218,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


FIFA 17 Xbox ONE leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

FIFA 17 Xbox ONE (Xbox Live)

FIFA-serien har omdefinert sportsvideosjangeren gjennom årene. Fra uformelle spillere til profesjonelle spillere har FIFA en av de største oppfølgingene i et hvilket som helst spill. Hver utgivelse løfter nye fremskritt når teknologien beveger seg fremover og mer realistisk gameplay som et resultat.

FIFA 17 fortsetter disse trendene som vi allerede har blitt behandlet for å snakke om hvordan nyskapende den nyeste versjonen av verdens største fotballvideo spillet vil være. Ingen gamer kan si at han / hun har et komplett spillbibliotek uten dette spillet, og det er et mustforsøk for alle kunnskapsrike spillere!

Funksjoner

  • FROSTBITE - BRAND NEW GAME ENGINE: FIFA 17 vil bli spilt på en helt ny motor, Frostbite. Du kan forvente virkelig-til-liv-handling og mer dyptgående følelser fra spillerne som et resultat. Dette sier selvsagt at det må forventes mer detaljert på og utenfor banen, inkludert spillerinteraksjoner, samt nye miljøer som tunneler, garderober, lederens kontor og teamflyet.

  • NYE SPILL MODE - TURISTEN: The Journey er en helt ny spillmodus som presenteres i FIFA 17, noe som vil sette deg i skoene til et kommende ungspark, Alex Hunter. Vis at du kan lage et merke i den engelske Premier League mens du vokser fysisk og følelsesmessig inn og ut av spillet. Avgjørelsene du tar av banen, vil være like viktig som hvordan du spiller på den.

  • UPARALISERT KVALITET: FIFA-serien er hendene ned bestselgende sportsvideo spill over hele verden som selger over 100 millioner eksemplarer. Som et produkt som er autorisert av fotballs styrende organ, FIFA, vet du at du skal kjøpe et produkt som alltid vil levere på kvalitet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download FIFA 17 Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-09-28
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: i5 3570 3.4GHz
Graphics: NVIDIA GTX 750 Ti
Memory: 8 GB
System: Windows 10 x64
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri FIFA 17 Xbox ONE
Videoer FIFA 17 Xbox ONE