FIFA 19

FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
Se video
1solgt!
Spar {percentage}%kr
kr160,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


FIFA 19 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

FIFA 19 (PC)

Den nyeste versjonen av en av de beste sport videospill på markedet! Nye funksjoner, nye gameplay og Champions League. Kjøp fotball videospill FIFA 19 nå! FIFA 19 av EA Sports er her-den nyeste versjonen av en fotballkamp som har horder av fans over hele verden er nå tilgjengelig!

Den leveres med flere nye funksjoner, forbedret spilling, nye stadioner, flott lydspor, oppgraderte bilder og – viktigst av alt – et helt nytt tillegg: UEFA Champions League-turneringen!

Hva er nytt i FIFA 2019? Champions League!

Det beste med 2019-utgaven av FIFA er å legge til den berømte og PRESTISJETUNGE UEFA Champions League-turneringen! Spilleren har nå muligheten til å spille hele denne turneringen fra gruppespillet hele veien til finalen. De beste europeiske fotballklubbene deltar i Champions League og hver spillers drøm om å vinne trofeet.

Takket være den offisielle lisensen til UEFA Champions League, kan FIFA 19 tilby ulike typer kamper, inkludert Europa League, super Cup, Champions League.

Champions League-innholdet legges også til i FIFA ultimate team 19, takket være hvilke Division rivals-modus som blir enda mer spennende. Bortsett fra det, FIFA 19 kommer med noen helt nye stadioner (16 av dem!).

For å nevne noen: den nye Tottenham anlegget, Mercedes-Benz stadium av Atlanta United Soccer team, en berømt Signal Iduna Park av den tyske siden Borussia Dortmund, og mange stadioner i den spanske LaLiga Santander, en av de beste og mest kjente fotball liga av verden.

Den nye FIFA 19 har også nye funksjoner i kick-off-modus, aktiv berøring, og Dynamic Tactics alternativer, samt tidsbestemt etterbehandling funksjonen. Den nye modusen kalt hurtig samsvar ble også lagt til.

Alle stadioner og typer kamper er tilgjengelige i versjoner for plattformer PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC.

Reisen: Champions

Historien heter The Journey: Champions tilbyr spilleren tre forskjellige karakterer og deres egne historier. Spilleren kan følge karriere banene til Kim Hunter, Alex Hunter eller Danny Williams. Deres karrierer kjører i samme tidsrom og fletter, noe som betyr at du kan bytte til den andre protagonist når du vil.

Alex Hunter er ingen nybegynner til FIFA -han har allerede vært gjennom mye i tidligere oppføringer i serien. Han pleide å være undertegnet til en Premier League-klubb, men ble sendt ut på et lån til Championship. Så hadde han en episode i American Major League Soccer, før han vendte tilbake til det gamle kontinentet for å oppfylle sin livslange drøm-å spille for Real Madrid.

Det er her vi kick off med sin historie i FIFA 19. Nå Alex vil ha muligheten til å forbedre sine ferdigheter under strengt oppsyn av sine avguder fra en av de beste fotballklubbene på kloden. Hva med Danny? Vel, han pleide å være Alex's fiende, nå er de venner. De møttes første gang under de siste testene i National Football Academy. De kom ikke helt overens, men det endret seg når de re-forent i Premier League. Når Alex igjen å delta i Los Angeles klubben, gikk Danny inn i hans sko i engelsk klubb. Nå er Danny en solid del av teamet og er klar for mer. Kim Hunter er halvsøsteren til Alex og en ung amerikansk fotballspiller.

Hennes mål er å spille på det høyeste nivået av kvinners fotball. Hun signerer til LA Galaxy. Kort tid senere har hun sjansen til å spille for seniorlandslaget i USA. Vi finner henne i ferd med å konkurrere i Women's World Cup.

Grafikk og musikk i FIFA 2019

Soundtracket til FIFA 2019 er enda sterkere og kraftigere enn før. EA SPORTS samlet noen flotte samtidskunstnere for å skape en medley av hits som vil puste i liv og energi til dine kamper og turneringer.

Musikk skaper følelser som rå og unik som spillet av fotball selv. Hver sang er perfekt i harmoni med FIFA 19 Vibe. Noen av artistene omtalt på FIFA 2k19 Soundtrack er: Gorillaz, Crystal Fighters, barnslig Gambino, LSD-en spesielt dannet supergruppe av Labrinth, SIA og diplo med sine varme sanger.

Nye hits fra noen mindre kjente, men anerkjente artister som unge fedre, Mansionair og Jungle også gjort kutt. Rising stjerner slike som Stealth, bugzy Malone, Billie Eilish, Sam Fender, NoMBe, Octavian, Bearson fikk en unik sjanse til å skinne på spillets lydspor og nå nytt publikum. Mens det siste kapittelet i The Journey: Champions karriere modus ledsages av hans Zimmer og Lorne Balfe poeng.

Zimmer er en verdensberømt og anerkjent komponist, som vant en Oscar og var ansvarlig, blant annet for soundtrack til kong Lion eller Gladiator. Balfe gjort score for Mission: Impossible-Fallout eller Pacific Rim: opprør. Deres spor er dramatisk, vakker, unik, og passer perfekt til historien.

Hva med grafikken?

Video spillets grafikk forbedringer inkluderer 200 nye skanninger av spillernes hoder. Imponerende animasjon oppdateringer dekke squads, score tabeller og mer, noe som gjør spillet ser ut akkurat som en ekte ting du kan se på TV.

Alle visualobjekter er laget med stor presisjon, takket være som bildet er klart og grei. Du vil ikke ha noen problemer med å merke alle elementene i spillet, samt pre-Game informasjon og statistikk.

Gameplay av FIFA 2019

Spilleren har noen gameplay alternativer å velge mellom. Det er Champions League-modus som lar deg spille hele turneringen fra fase fasen til finalen som finner sted på Madrid stadion Wanda Metropolitano.

Det er et alternativ for å tilpasse og sette opp en kamp for drømmene dine-med dine regler, valgte visuelle og mer. Denne erfaringen er enestående! Sett opp reglene med husregler modus. Det er mange å velge mellom, som Survival Mode-når et mål er scoret, er en spiller fjernet, ingen regler-der, som navnet antyder, ingen regler er gjeldende (ingen brudd, samtaler, bestillinger, bare vill spill),

Lang rekkevidde, der mål fra utenfor boksen telles som to, topptekst og volleys modus, der scoring er bare tillatt fra en volley eller topp eller første til..., en modus med skreddersydde vinnende forhold som en gylden mål, første to mål, eller andre.

Det er også Cup Final modus, der det er ulike virkelige turneringer finaler å spille, som FA Cup, Champion League, Europa League finalen.

Hjem og borte modus består av to Ben: en kamp som spilles på din stadion, den andre på rivalen's One; i tilfelle av nivå score, er det straff skudd. Best of Series, derimot, tilbyr klassiske kamper i serie på tre eller fem som ender opp med å velge den ultimate vinneren av den korte turneringen.

Når det gjelder movesets og animasjoner, kommer FIFA 19 med noen helt nye funksjoner: Active touch, tidsbestemt etterbehandling og Dynamic Tactics. Active touch sett består av nye animasjoner eller verktøy som forbedrer styre ballen. Med dynamisk taktikk, er pre-match del enda mer spennende.

Velge troppen, sette instruksjoner til spillerne, tildele dem roller på banen, designe din egen taktikk, velge en formasjon, samt sette nylig innført flere planer for spillet som kan endres i løpet av kampen!

Tidsbestemt etterbehandling er en helt ny mekaniker. Den gjør det mulig for spilleren å ta bilder av høyeste nivå ved hjelp av bare ett ekstra knappetrykk. Nøkkelen til suksess, som navnet antyder, er timing-knappen må trykkes i en bestemt tidsramme for å skape et fantastisk skudd. Det gir ekstra risiko og tilfredshet til opplevelsen.

Sjekk utvalget av selgere og priser på FIFA 19 på Spillhandel.no

FIFA 19 er drevet av frost, og utviklet så vel som utgitt av EA SPORTS. Den er tilgjengelig på Origin Platform som et CD-nøkkel produkt. Den ble sluppet 28 september 2018. Du kan kjøpe spillet på Spillhandel.no nettsteder, med ulike priser gitt (se etter billige alternativer!), avhengig av tilbyderen. Spillet støtter språk som engelsk, spansk, fransk, italiensk og tysk. Det spillet kommer ut i versjoner for PS4, PC, Xbox One, Nintendo Switch. Sørg for å grundig sjekke tilbudet, som ulike plattform selge ulike versjoner.

Spørsmål og svar om FIFA 2019

Når kommer FIFA 19 ut?

For Origin Access-medlemmer er utgivelsesdatoen 20. september for andre brukere: 28. september Med Champions og Ultimate-utgavene er det en Early Access som starter på 25 september.

Vil FIFA 19 være på tvers av plattformer?

Nei, spillet er ikke på tvers av plattformer.

Kan jeg kjøre FIFA 2019 – hva er systemkrav for spillet?

Du kan finne alle kravene til PC-systemet i delen systemkrav

Viktige funksjoner

 • UEFA Champions League-lisens: spill Champions League hele turneringen.
 • 16 nye stadioner.
 • 200 nye spilleres hode skanninger.
 • Aktiv touch-funksjon.
 • Dynamisk taktikk-funksjon.
 • Tidsbestemt etterbehandling funksjonen.
 • Nye måter å spille kick-off-modus: husregler, best of Series, Cup Finals, Home og away, Champions League.
 • Slutten av The Journey: Champions historie.
 • Forbedret grafikk, fantastisk poengsum.

FIFA 2019 (PC) for Origin-plattformen er et digital nedlasting produkt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-09-28

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download FIFA 19 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-09-27
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
Graphics: NVIDIA GTX 460 1GB or AMD Radeon R7 260
Memory: 8GB
Diskspace: 50.0 GB
System: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
Språk EnglishFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri FIFA 19
Videoer FIFA 19