FIFA 19

FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
FIFA 19
Se video
0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
99% rabattkr1260960
kr387,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Xbox Live


FIFA 19 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av FIFA 19 foregår via Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp FIFA 19 (Xbox Live) fra kun 387kr

Drevet av Frostbite ™ *, leverer EA SPORTS ™ FIFA 19 en mesters kaliberopplevelse på og utenfor banen. Ledet av den prestisjetunge UEFA Champions League, tilbyr FIFA 19 forbedrede spillverktøy som lar deg styre banen i hvert øyeblikk med uovertrufne måter å spille.

FIFA 19 inneholder en dramatisk finale til historien om Alex Hunter i The Journey: Champions, en ny modus i det stadig populære FIFA Ultimate Team ™ og mer. Champions Rise i FIFA 19.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download FIFA 19 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri FIFA 19
Videoer FIFA 19