FIFA 20

FIFA 20
FIFA 20
FIFA 20
FIFA 20
FIFA 20
FIFA 20
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr157,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


FIFA 20 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

FIFA 20 (PC)

FIFA 20 er en annen avbetaling i den lange linjen av fotball simulering spill basert på FIFA lisens. Spillet gir bedre spillopplevelse på nesten alle nivåer fra grafikk til ballkontroll. Den nye avbetaling av denne legendariske serien har over 700 lag fra mer enn 30 verdens ligaer inkludert fotball Titans som la liga, Bundesliga, Premier League og mange flere. I FIFA 20 spilleren vil være i stand til å prøve lykken i å konkurrere fra fotball verdens mest ettertraktede trofeer, som UEFA Champion's League Cup.

FIFA ultimate team-modus kommer tilbake og med den spenningen av online kamper ved hjelp av spillernes favoritt fotballspillere og kits. Et nytt tillegg til serien er en VOLTA-modus, hvor spilleren vil være i stand til å spille gate versjonen av klassisk fotball, justere reglene i kampen og velge antall spillere. FIFA 20 fikk svært positive anmeldelser fra kritikere, hvorav mange roste den oppdaterte spill mekanikere og tillegg av VOLTA-modus, tilsvarende i gameplay til FIFA Street-serien.

Den ultimate fotball spillopplevelsen

FIFA 20 gir spilleren den mest typiske opplevelsen av å spille fotball på det internasjonale liga nivå. Spillet tilbyr utvalget av 30 offisielle ligaer fra Europa og rundt om i verden. Spilleren vil kunne velge mellom mer enn 700 lag, inkludert lokale klubber og nasjonale representasjoner, både menn og kvinner. Hver av fotballspillere har blitt gjengitt ved hjelp av frost-motoren, slik at spilleren vil ha noen problemer med å gjenkjenne stjernene som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Neymar eller Eden Hazard.

FIFA 20 tillater spilleren å delta i klubben og nasjonale kamper på 90 stadioner, slik som legendariske arenaer Old Trafford, Stamford Bridge, San Siro, og Santiago Bernabeu.  Hvert stadion har blitt gjenskapt i spillet til minste detalj og verter tusenvis av fans, reagerer levende til hendelsene på banen og synger klubben sanger og kormusikk.

FIFA ultimate team -modus returnerer oppdatert for å møte de høye standardene som spillerne i FIFA-serien har vokst til å forvente. I FUT vil spilleren kunne skape sitt eget lag laget av verdens beste fotballspillere. I denne multiplayer modus, vil spilleren være i stand til å lage et team av stjerner i dag så vel som tidligere, inkludert slike legendariske spillere som Zinedine Zidane, og møte dem av mot andre spillere online. Vinnende kamper i FUT-modus belønner spillere med poeng de kan bruke på spiller-og pakke pakker.

Fra banen til gatene

Et nytt tillegg til FIFA-serien er VOLTA-modus, inspirert av FIFA Street-spill. I denne modusen, spilleren vil være i stand til å spille en mer avslappet versjon av spillet, samt en i henhold til Futsal regler. Spilleren vil være i stand til å spille slik de liker, bestemme antall spillere som deltar i spillet: 3v3, 5v5 eller 11v11.

VOLTA tilbyr flere spillmoduser, slik som League-modus, slik at spilleren deltar i en rekke rangerte, online Street fotballkamper, story-modus, hvor spilleren tar sin egendefinerte karakter gjennom regisserte kamper mot fotball legender, og VOLTA World, hvor spilleren ansikter av mot andre spillere'lag og, ved å vinne kampen, er i stand til å velge en fotballspiller fra deres vaktliste. VOLTA-modus setter fokus på karakter tilpasning, slik at spilleren kan lage sin egen fotballspiller, mann eller kvinne, tilpasse sitt utseende ved å kjøpe nye klærelementer, frisyrer og tatoveringer.

Forbedret spiller-og ballkontroll

FIFA 20 introduserer flere nye alternativer i å kontrollere spilleren uten ball, samt ball håndtering. Den nye utgaven av EAS fotball serie vil legge mer vekt på en-kontra-en situasjoner under kampene, noe som gir spilleren bedre kontroll over spilleren i den virtuelle tonehøyden. Forsvaret AI har blitt fullstendig gjennomgått, med datastyrte spillere er mer pro-aktiv i ball-henting innsats. Spillernes bevegelses mekanikere har blitt forbedret, noe som gjør dem mer flytende og gir bedre posisjonering av fotballspilleren på banen. Målvakt kontrollene har blitt fornyet, med spilleren å kunne sende sin keeper utenfor straffen linjen for å avskjære innkommende kors.

Når det gjelder ballkontroll, har ball Motion mekanikk blitt fornyet, og skaper en mer realistisk opplevelse med naturlig transittstopp og spinner. Den nye ballen Motion systemet gir et bedre skudd bane, bedre spillerens sjanser til å overvinne forsvaret og til slutt, sette ballen inn i nettet.

Resepsjonen

Initial mottagelse av FIFA 20 for PC var positiv. Tidlige vurderinger roste den overhaling gameplay mekanikk, nye mobilitets muligheter for feltet spilleren og keeper, samt mer realistiske ball bevegelser. VOLTA-modusen ble også møtt med positiv mottakelse, med kritikere som noterte hvordan det tillot å lage tilpassede samsvarsregler og bestemme konfigurasjonen av spillere under kampen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download FIFA 20 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: i3-2100 or Equivalent
Graphics: GeForce GTX 660 or Equivalent
Memory: 8 GB
Diskspace: 50 GB
System: 64-bit Windows 7/8.1/10
Språk NorwegianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapanesePolishRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri FIFA 20
Videoer FIFA 20