Football Manager 2019

Spar kr 273 nå!
Football Manager 2019
Football Manager 2019
Football Manager 2019
Football Manager 2019
Se Video
17solgt!
50% rabattkr541
kr268,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Football Manager 2019 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Football Manager 2019 (PC / Mac) foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Football Manager 2019 (PC/Mac) fra kun 268kr

Test dine ferdigheter i 50 av de mest fotball-entusiastiske countires. Få FM 2019 og klatre til toppen med noen av de 2500 beste klubber i verden og lede ditt unike lag mot seier.

Sett deg selv i skoene til en leder for å lede et fotballag! Ikke bare styr strategien til laget ditt, men også ansett coachingpersonalet, motta reklamekontrakter, og bygg de beste fasilitetene til klubben.

I Football Manager 2019 er du forfatteren av suksessen. Definer taktikken og spillestilen, led ansettelsen av spillere for å designe det endelige laget. Ta over en aktiv rolle.

Trene og utvikle laget ditt, samt sluttføre viktige detaljer før de neste kampene dine. Og når dagen for kampen kommer, okkuperer du stedet på sidelinjen og overvåker prosessen mens spillerne krysser den magiske hvite linjen. Test din egen fotballvisjon! Football Manager-serien er en av de mest populære i historien, og sin appell har vart i flere tiår.

Gameplay og nye funksjoner i Football Manager 2019

FM 2019 har funnet sin plass i den virkelige verden av fotball. Den forrige utgaven av spillet så mange justeringer i områder som speider og signeringer. Nye skjermbilder ble implementert på teamet for å gi en enda mer realistisk refleksjon av klesskapets politikk og personligheter.

Nyt 26 ligaer med full lisens fra 11 land, samt individuelle klubblisenser for noen av de største ligaene i verden, og mye, mye mer. Oppdag et fornyet spillbilde, splitter nye logoer og forbedrede funksjoner og tillegg som Bundesliga DFL.

Football Manager 2019 gir hyperrealistisk gameplay opplevelser og helt nye utfordringer. Beundre fantastiske forbedringer i grafikkdesign, kunstneriske elementer og tegn. I tillegg til alt dette har Sports Interactive gjort en innsats for å skape en formbar verden som tar hensyn til virkelige problemer og politiske hendelser som direkte påvirker fotball.

Kjøp FM 2019 spill

Spillet kom ut den 2. november, og du kan kjøpe det billigere på Spillhandel.no. De første detaljene i nøkkelfunksjonene i Football Manager 2019 vil bli avduket i slutten av september med ny lansering av Football Manager-nettsiden og via FMs sosiale medier (inkludert Twitter, Facebook, Instagram og YouTube)).

Viktige funksjoner

  • Prøv lykken i 50 av de største fotballlandene.
  • Vinn tittelen med noen av de 2500 beste klubber
  • Delta i overføringsmarkedet med mer enn 600 000 spillere og virkelige ansatte.
  • Se hvordan fotballvisjonen din blir til virkelighet for dine øyne.
  • Bundesliga og Bundesliga 2 er fullt ut lisensiert og spillbar for 2018/2019 sesongen.

Fotball Manager 2019 - FM2019 (PC) for Steam-plattform er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-11-02

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Football Manager 2019 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Football Manager 2019
Videoer Football Manager 2019