For the King

For the King
For the King
For the King
For the King
For the King
For the King
Se video
0solgt!
Spar 47%kr212
kr111,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


For the King (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

For the King

For The king er et produkt laget av et relativt nytt uavhengig selskap kjent som IronOak som i dag består av bare fire personer. Spillet ble finansiert på Kickstarter i 2015 og det dukket opp på Steam for noen måneder siden. Til tross for det faktum at For The King er det første spillet laget av IronOak, det fikk mye popularitet selv før utgivelsen av spillet. Hovedsakelig på grunn av det faktum at informasjon gitt av forfatterne hadde vist at spillet var påvirket av slike spill som Final Fantasy-serien og Ultima-serien.

Historie og karakterer

For The King har en veldig enkel historie med elementer typiske for de fleste gamle skolen RPG og jRPG spill. Kongen ble myrdet av en ukjent morder. Den Fahrul riket er i opprør og andre land besluttet å bruke dødsfallet til kongen for sin egen fordel. Dronningen har ikke noe valg. Hun ber innbyggerne i Fahrul om å hjelpe henne med å beskytte hjemlandet. Du er blant mange mennesker som bestemte seg for å hjelpe henne. Du skapte et team av tilfeldige helter som går på eventyr. Din oppgave er relativt enkel. Du må beskytte ditt kjære rike fra fiender. Helt i begynnelsen av spillet kan du velge mellom fire forskjellige klasser. Disse er Hunter, Blackshmith, Scholar, og trubadur.

Hvert tegn er spesialister på ulike felt. Derfor er det din oppgave å lage et team med karakterer som kommer til å fungere godt sammen. Etter en stund vil du kunne låse opp flere interessante karakterer. Med de mest interessante klassen blir en Hobo. Han starter med undertøy, en kjepp og har alle statistikker satt til 70. Mens du bør velge Hobo? Han er som et blankt ark. Uten styrker eller svakheter, slik at du kan bygge ham på noen måte du ønsker.

Gameplay og spillmoduser

Spillet, som det ble nevnt før er en blanding mellom jRPG, strategi spill og et brettspill med en tur-basert kamp. Sammen med en gruppe helter du kommer til å reise gjennom ulike fangehull, samle gjenstander og utforske. Hele kartet av spillet er fylt med hexes som du beveger deg ved hjelp av bevegelse poeng. Da er du ferdig med turn, tilfeldige hendelser skjer, fiendtlige trekk og så lenge og så videre.

Det er som Final Fantasy å ha en baby med Heroes of Might & Magic 3. Men du kommer til å bli overrasket over at dette spillet faktisk støtter multiplayer. Du har online multiplayer co-op-modus, samt den lokale co-operative modus. I co-op hver og en av dere kommer til å ta rollen som en av heltene. Du skal jobbe sammen med vennene dine for å redde riket. Tror du at du kan håndtere dette?  Er du sikker på at For The King (PC) er et spill for deg? Vel, hvis så, så vi anbefaler deg å kjøpe PC-versjonen av spillet

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download For the King til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-02-28
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.4 GHZ dual core CPU
Graphics: 512 MB Discrete GPU
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 2 GB available space
System: Mac OS X
Språk ChineseEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri For the King
Videoer For the King