Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)

Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Se video
2solgt!
Dette produktet har solgt ut!
kr680,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Forza Horizon 3 (PC / Xbox One) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)

Ta en utmerket kjøreimulering og en åpen verdensstruktur, og det viser seg at resultatet er Forza Motorsport 3. Den tredje oppføringen i den vellykkede kjørefranchisen, utviklet av Playground Games og Turn 10 Studios, er et spill for enhver fan av racing spill og mangfoldig gameplay.

Australsk eventyr

Forza Horizon 3 (PC) tar deg til det solfylte Australia. og steder som Surfers Paradise, Yarra Valley, og selvfølgelig Outback. Hvis du noen gang lurte på hvordan det ville være å kjøre en Lamborghini på tvers av kondensert, men variert Australia-basert kart, er dette spillet for deg. Kystbyer, rike felt, sandstrender, de australske landskapene sett til alle tider under Forza Horizon 3-spill vil gjøre skjermbildemappen din i sømene.

Gjør hva du vil

FH3 gjør ikke noe ved halv mål. Det sa at den vil ha en åpen verden, og den leverer. Kjør i timevis med å ta i sikte, forstyrre trafikken med uansvarlig kjøring, eller jobbe på dine ferdighetskjeder på en ekstern plassering. Du trenger aldri å delta på arrangementer som skal underholdes. Komplett Bucket List utfordringer, søk etter forlatte biler i eksterne låger, eller utfordre tilfeldige AI-drivere for en rask kamp. Uansett hva du velger, blir du underholdt og vil utvikle seg mot å låse opp noe gøy.

Tilpassbar kjøring

Forza Horizon III er ikke en simulator. Det er heller ikke en arcade driver. Det er i søtpunktet mellom de to, og gir deg muligheten til å finjustere det slik at det passer dine behov. Hvis du vil ha en større utfordring, kan du fjerne stasjonen hjelper spillet har på plass, ikke noe problem. Ting er fortsatt for lett? Støt opp AI og se hvordan du går mot dine venners og Forza Club-medlemmer 'Drivatars. Eller ha en rolig opplevelse med en symbolsk opposisjon. Ditt valg, du er sjefen.

Tilfredsstillende fremgang

Tjen penger gjennom løp, kjøp nye biler, løp mer. Få chaufførpoeng ved å gjøre noe som er mer bemerkelsesverdig enn å holde deg pent i banen, stå opp og få sjansen til å vinne stort i et hjulspinn: flere penger og nye kjempebra biler venter på deg! Brukt av belønning poeng fra et annet basseng for å låse opp passive evner gjør deg enda bedre driver. Og det er uten å nevne at du kan oppgradere hele festivalen takket være fan support! I FH3 får du alltid noe ut av å gå utenfor banket banen. Og hvordan du lager din egen opplevelse, er helt opp til deg.

Co-op-opplevelse

Kjører solo appellerer ikke til deg? Få opptil tre venner og erobre australske veier sammen. Ikke engang kampanjen er sperret fra deg og dine kjørepar. Fullfør utfordringer sammen eller velg noen som er klart bedre, og få belønnet for alt. Det er opt-in / opt-out også, ingen kompliserte oppsett, bare popp inn og ha en gjeng med road warriors av din egen klar til å rulle.

Viktige funksjoner

En etterfølger til hjertelig velkommen Forza Horizon 2, FH3 forbedrer seg på alle aspekter av det forrige spillet og blir et glimrende eksempel på hvordan lage kjøre spill. Massive områder, mange biler og varierte aktiviteter, alt i ett, egendefinert pakke.

Forza Horizon 3-funksjoner:

  • Mer enn 350 biler - en stor garasje med helt nye biler og klassikere å oppdage, og flere er på vei. Få dem alle, eller jakten på dine favoritter!
  • Spektakulære landskap - Forza Motorsport 3 er som et kjærlighetsbrev til australske perspektiver, og gir deg hele tiden i verden for å nyte dem.
  • Vakre biler - FH3 er en visuell godbit for fans av motorsport. Hver bil er gjengitt i kjærlig detalj, og lydene handler bare om perfekt.
  • Tilpasning - tilpass bilene dine, tilpass dine problemer, tilpass deg festivalen. FH3 gir deg muligheter og en toybox, la oss ha din egen sjel.
  • Komfortabel co-op - få opptil tre venner til å ri med deg. Utforsk, fullfør utfordringer, eller flytt kampanjen fremover sammen!

Dette produktet fungerer på Xbox One og Windows 10-systemet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Forza Horizon 3 (PC / Xbox One) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-09-26
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: i5 3570 3.4GHz
Graphics: NVIDIA GTX 750 Ti
Memory: 8 GB
System: Windows 10 x64
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)
Videoer Forza Horizon 3 (PC / Xbox One)