Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)

Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Se video
3solgt!
Spar 25%kr425
kr316,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Windows Store


Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Windows Store.

Hvordan laste ned med Windows Store?

Aktivere produkter på Windows Store

Key aktivering

1. For å åpne Microsoft Store trykker du på Start Menyen og skriver 'Microsoft Store' i søke menyen.
2. I høyre hjørnet i Microsoft Store trykk på 'Løs inn produktnøkkel'.
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er klar for å installeres.
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)

Det vakreste designet, omfattende og autentiske racing spillet er tilbake. Forza Motorsport 7 vil bære deg unna, og skyver ofte kroppen din dypt ned i setet. Takket være sin fantastiske grafikk ved 60fps og innfødt 4K-oppløsning i HDR, var motorsportsverdenen aldri så nær!

Innstilling av standarder for racing spill

Utviklet siden 2005, viser Forza Motorsport-serien hvordan man oppretter bestselgende titler anerkjente som noen av de mest realistiske racing spillene i verden. Den stadig økende gruppen fans støtter den umiskjennelige atmosfæren og autentisiteten, synlig i alt fra ripe på baklyset, gjennom girkassen, til de trofaste reflekterte racerbanene.

Alt originalt lisensiert, alt forberedt i samsvar med eksperters veiledning. Utforsk 700 biler, hver med sin egen unike måte å håndtere. Sjekk ut 30 berømte steder hvor du vil stå opp mot dine motstandere.

Legendariske Le Mans, utfordrende Nurburgring eller eksotiske Laguna Seca og Dubai er klare til å være vertskap for de beste sjåførene fra hele verden. Vær klar til å teste dine ferdigheter på forskjellige typer overflater, og legg merke til forskjellig trekkraft, avhengig av været og tidspunktet på dagen. Kom regn eller glans være den som når målstreken først, og nyt å være i rampelyset.

Se nærmere på hver tomme av bilen din i Forza Motorsport 7.

Takket være den nye spesielle ForzaVista-funksjonen vil du kunne se nærmere på hver av de 700 maskinene, og se selv de minste detaljene. Modusen gjør det mulig for spilleren å gå rundt i bilen, undersøke karosseriet, kontrollere hva som er under hetten eller inne i kofferten, og gå inn i bilen og slå på motoren. Du kan få din egen bilutstillingshall på fingertuppene!

Lag din racing alter ego

Med tanke på alle mulighetene for å tilpasse driveren, kan du bokstavelig talt opprette ditt virtuelle alter ego. For første gang i franchisehistorikken har Forza Motorsport 7 ikke bare verktøy som vil forbedre ytelsen til maskinen din, men også måter du kan modifisere din racing mester utseende på. Se gjennom hundrevis av muligheter som omfatter de beste årene av rasehistorie og popkultur.

Finn din favoritt spillmodus

Fra en klassisk karriere, gjennom ulike utfordringer, enkelt raser og turneringer, som slutter i en omfattende multiplayer-modus, med e-sport Forza Racing Championship-ligaen, Forza Motorsport 7 gameplay er designet for å holde spillerne engasjert spillere i lange timer.

Bli med i den ultimate konkurransen og finn ut hvem som regner spillet. Sjekk om du kan slå Ken Block i en av utfordringene eller spille wacky bil bowling. Gå opp i rekkene i Forza Racing Championship, og få internasjonal anerkjennelse.

Xbox Play Anywhere krever digitalt kjøp. Funksjoner kan variere mellom Xbox One og Windows 10 versjoner av spillet. Xbox One-spillplatta til bruk bare med Xbox One-systemer. Xbox Live Gold-medlemskap (solgt separat) kreves for online multiplayer på Xbox One. Cross-enhet spiller bare i Xbox Live-støttede land; se http: // www. xbox. com / live / land. Noen musikkfunksjoner er kanskje ikke tilgjengelige i noen land. Besøk http: // forzamotorsport. netto for ytterligere informasjon.

FOTOSENSITIVITET SEIZURE ADVARSEL: En svært liten prosentandel av mennesker kan oppleve et anfall når de blir utsatt for visse visuelle bilder, inkludert blinkende lys eller mønstre som kan vises i videospill. Besøk Xbox. com for mer informasjon.

Viktige funksjoner

  • Test din mod og dyktighet bak rattet i tungt regn, voksende pytter og dårlig synlighet.
  • Utsøkte samlinger av Ferraris, Lamborghinis og Porsches sammen med dusinvis av andre modeller utgjør den største bilspillet (over 700 maskiner å kjøre).
  • 30 perfekt gjenskapte virkelige kretser, inkludert kult og Le Mans.
  • Real adrenalin i ekte 4K umiskjennelig UHD-grafikk med 60 bilder per sekund
  • Denne versjonen er for Xbox One og PC. Forza Motorsport 7 for Xbox Live-plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows Store-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-10-02
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Windows Store
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-750 2.67 GHz
Graphics: NVIDIA GT 740 or NVIDIA GTX 650 or AMD R7 250X
Memory: 8 GB
System: Windows 10
Other: These apply only to PC
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)
Videoer Forza Motorsport 7 (PC / Xbox ONE)