Frostpunk

Spar kr 98 nå!
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Frostpunk
Se Video
33% rabattkr295
kr197,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Frostpunk leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Frostpunk foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Frostpunk fra kun 197kr

En helt ny tittel utviklet av Warszawas studio 11Bit, Frostpunk er en enestående sanntidsstrategi som kombinerer en bybygger og et overlevelsesspill. Spillet representerer en ny sjanger, kalt "samfunnsoverlevelse". Leder en gruppe moribund mennesker, prøver å stå opp til den overordnede permafrosten.

Istiden er tilbake...

Etter å ha utryddet flertallet av mennesker, har den tilbakevendende istiden helt omdefinert hverdagen for de som overlevde. Samles sammen, de må igjen etablere noen former for samfunn, utvikle nye skikker, lover og vaner som vil hjelpe dem å overleve.

Den dampdrevne teknologien med varmegeneratorer gjør at de kan motstå den overveldende kulde. Men jo lenger fra generatoren, jo mindre sjanser for å overleve, både for mennesker, som lider av alvorlige sykdommer og maskiner, som har en tendens til å bryte ned.

Velkommen til en dystert, post-apokalyptisk virkelighet der varme betyr livet og hver beslutning blir betalt dyrt. Utvalgt som borgmester i den siste byen på jorden, vil du møte en ekstremt utfordrende oppgave å gjenoppbygge samfunnet og sikre de nødvendige midler for at folk skal overleve.

Bli linjal i en 1800-tallsby.

Behandle både innbyggerne og infrastrukturen de bor i, og gi dine borgere det beste du kan gi - Håp for overlevelse. Bygg boliger for folket ditt, heve industribygninger (spesielt kullgruver), sykehus, lysthus eller spisesteder.

Være ansvarlig for lovene som brukes og økonomiske beslutninger tatt, med tanke på at nesten alle beslutninger du tar, vil få bivirkninger. Bestem arbeidsmiljøene til ditt folk, deres helsetjenester, matforsyning og mange andre viktige sider i hverdagen.

Ofte vil det moralske dilemmaet du møter være en tøff mutter å sprekke. Du må avgjøre om en barnsulykke i en kullgruve er en tilstrekkelig grunn til å utsette utvinningen for den oppgitte dagen, eller vil et slikt trekk bringe katastrofale konsekvenser for hele samfunnet.

Frostpunk gameplay stiller et enkelt spørsmål : Hva skal folk gjøre når de skyves til grensen?

Utforsk permafrosten

Ved å etablere New London som ditt ultimate mål, ikke glem også om nabolaget. Isdekselet kan faktisk holde mye mer enn det er tilgjengelig innenfor grensene til byen din.

Utforsk de omkringliggende terrengene, send besetningen din på ekspedisjoner som kan gi noen uendelige fordeler - unike intel, dyrebare forsyninger, nye medlemmer av samfunnet etc. Fokus på teknologisk utvikling, ettersom overlevelse krever fremgang.

Vær oppmerksom på kortsiktige behov, men husk også de langsiktige utsiktene, og invester i teknologisk prosess. Forfølge automatisering, da alle enheter som kan unburden folkene dine er verdt sin vekt i gull.

Viktige funksjoner

  • Frostpunk er en ny utgivelse fra utviklerne av den kritikerroste The War of Mine.
  • Sett kreativt i en permafrostverden, Spillet etablerer en ny sjanger - samfunnsoverlevelse.
  • Frostpunk har en kampanjemodus, delt inn i 3 omfattende scenarier, så vel som en klassisk sandboksmodus.
  • Ironfist eller tro og medfølelse? Frostpunks mangfoldige moralske dilemmaer vil vise deg hva menneskeheten kan gjøre når du presser deg til grensen.

Utgivelsesdato: 2018-04-24

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Frostpunk til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Frostpunk
Videoer Frostpunk