Gang Beasts

0solgt!
kr234,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Gang Beasts leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Gang Beasts

Velkommen til Beef City

Gang Beasts er et spill der surly, geléaktige karakterer deltar i svært brutal, men morsomt brawls. Navnet på byen passer perfekt til den situasjonen som du har å forholde seg til. Folk av Beef City trenger bare en liten gnist for å starte en kamp. Opp til åtte personer kan delta i kampen der alt er mulig og regler ikke eksisterer. Du må holde det i tankene hvis du ønsker å overleve i dette nådeløse miljøet.

Miljø er din fiende og alliert på samme tid

En av de viktigste aspektene ved Gang Beasts gameplay er selve miljøet. På grunn av det faktum at folk av Beef City liker å starte kamper nesten overalt, i dette spillet skal du finne kanskje de rareste steder noensinne er laget for å gjøre det. Tross alt, kjenner du noen andre spill der du kjemper på to lastebiler, fartsovertredelse gjennom motorveien? Er det noen andre spill der du kan kjempe med fiender på det store hjulet eller på toppen av en vindmølle? Du bør bruke miljøet for din egen fordel. Kast fiender ut fra arenaen. Vis ingen nåde og ødelegge dem i Beef City.

Tilpass din egen karakter

I Beef City alle er forskjellige og originale. Du kan tilpasse karakteren din og gjøre ham til den mest glamorøse Fighter i verden av Beef City. Litt råd til deg, kompis. Ikke prøv å kle deg som Justin Bieber eller Miley Cyrus. Ellers vil alle prøve å sparke deg i ræva. Vitser til side, velge mellom ulike hatter, skjorter og andre klesplagg og skape den mest originale karakteren i hele verden.

Realistisk fysikk

Gang Beasts gameplay utnytter en svært kompleks og realistisk modell av fysikk. Alt kan skyves, ødelagt, flyttet bort etc. De samme reglene gjelder for tegnene. Aldri før du var i stand til å gjøre et hopp kick fra hele bygningen, sparke din fiende i ansiktet og deretter bruke kroppen til å drive deg opp for å ta en hylle. Utnytt fysikken i spillet til din egen fordel. Hoppe fra den høye bakken på fienden din og knuse både hans håp og kropp under vekten din. Fysikken i spillet er også det morsomste elementet i gang dyrene gameplay.

Du kommer til å le hodet av hver gang noe rart kommer til å skje under slaget. Dette er grunnen Gang Beasts kommer til å ta bort timer av livet ditt, under ulike møter med vennene dine. Det er mye moro, spesielt med en gruppe venner.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Gang Beasts til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2014-08-29
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Core 2 Duo
Graphics: 512 MB Radeon X1950XT / 512MB nVidia 8800 GTS
Memory: 3 GB
Diskspace: 800 MB
System: Windows Vista
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmericaSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 12Violence
Bildegalleri Gang Beasts