Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)

Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Se video
1solgt!
Spar 32%kr319
kr216,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Gears of War 4 (PC / Xbox ONE) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)

En av de mest anerkjente videospillfranchiseene i historien gir oss Gears of War 4 . En ny saga om krigshistorien mellom mennesker og Locusts. Som en sønn av Marcus Fenix ??(hovedhelten i tidligere avdrag) må du redde dine kjære. Du er ikke alene, to nye tegn Kait og Del skal hjelpe deg. Husk at hver kamp kan være din siste.

Gears of War 4 er et nytt kapittel av historien.

Marcus Fenix, er allerede en middelaldrende Mann. Således tar historien deg 25 år i fremtiden. Du er James Dominic (JD) Fenix. Sammen med vennene dine, Kait Diaz og Delmont "Del" Walker, er du en av de utenomstående. En gruppe mennesker som bor utenfor de murede bystatene COG. Hver dag er en kamp for overlevelse. Etter din siste raid for forsyninger på en av COG bosetninger, kom du tilbake til landsbyen. Seieren var imidlertid kortvarig. Ditt hjem ble angrepet først av COG-soldater og kort tid etter ukjente skapninger. Bare deg, Kait og Del ble reddet fra angrepet av heroiske handlinger fra din mor. Men under kampen ble hun tatt bort av monstre. Nå må du redde familien din og lære hvem den den nye fienden. Gears of War 4-spill går ett skritt fremover

I likhet med de forrige delene er Gears of War 4 en TPP shooter med et dekselsystem. Denne gangen bestemte produsentene seg for å gi deg noen nye muligheter. Dekksystemet er mer dynamisk enn før. For eksempel kan du bruke elementene i miljøet til din egen fordel. Fienden er under dekselet, som du ikke kan bryte? Ikke noe problem, bare skyte av taket og la tyngdekraften fullføre jobben.

Været - en venn eller en fiende?

Plassen har ennå ikke blitt gjenopprettet fra Locust-krigen. Det er et øde sted og Imulsion-tiltaket endret klimaet helt. Det er fire forskjellige slags stormer på overflaten av Sera. Noen av dem kan påvirke kampen. En sterk vind kan forandre retningen til en kule, mens lynene kan drepe både deg eller fienden. Du kan bruke det til din fordel eller dø akkurat som de andre.

Nøkkelfunksjoner

  • En ny historie, hvor du spiller en rolle som JD Fenix. Sammen med vennene dine må du redde familien din og lære sannheten om en ny trussel.
  • Mer dynamisk spilling - bruk av deksler kommer ikke til å lagre deg denne gangen. Bruk miljøet og været til din fordel.
  • En krevende flerspiller modus - Gears of War 4 er den første tittelen i serien, hvor Multiplayer er like viktig som Single Player-kampanjen. Lagre familien din sammen med vennen din i samarbeid eller prøv å overleve mot fienderes sværme.

Gears of War 4 for PC / Xbox One plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Gears of War 4 (PC / Xbox ONE) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-10-10
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5 3470 / AMD FX-6300
Graphics: Geforce 750 Ti / Radeon R7 260X
Memory: 8 GB
System: Windows 10
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)
Videoer Gears of War 4 (PC / Xbox ONE)