GOD EATER 2 Rage Burst

GOD EATER 2 Rage Burst
GOD EATER 2 Rage Burst
GOD EATER 2 Rage Burst
GOD EATER 2 Rage Burst
GOD EATER 2 Rage Burst
GOD EATER 2 Rage Burst
Se video
0solgt!
Spar 49%kr235
kr118,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


GOD EATER 2 Rage Burst leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp GOD EATER 2 Rage Burst (PC) fra kun 118kr

Som overlevende, folk bor i Mobile byer og vegger av distrikter prøver å beskytte seg mot blodtørstige monstre. Lag en karakter som et medlem av Gud eaters -en gruppe av spesialiserte soldater hvis eneste formål er å utrydde Origami trusselen og ivareta sikkerheten for menneskeheten. Den grunnleggende formelen i spillet er å drepe monstrene! Du vil foreta oppdrag fra en hub base for å eliminere en rekke forskjellige dyr for å få materialer, og å lage nye våpen og utstyr.

Mellom oppdragene kan du føle deg fri til å kjempe med tøffere monstre. Jakte og drepe forskjellige farlige skapninger som venter på at du skal drepe deg. Velg blant masse våpen og begynne din reise mot skremmende monstre. Bli den stolte beskytter av menneskeheten og utvikle dine kampferdigheter.

Opplev episke kampsituasjoner

Gud EATER 2 Rage Burst funksjoner i kamp som har en mye vekt på hastighet og refleks ferdigheter. Nyt sofistikert, prangende og stilistiske tilnærming sterkt påvirket av anime-stil kunst design. Velg mellom to forskjellige typer våpen: kniver og pistoler. Begge har flere ulike under typer som endrer hvordan du spiller spillet.

Føl det unike i hvert våpen type og endre din spillestil for å bruke dem effektivt. Hvert våpen type har flere forskjellige spesielle angrep og evner som severdigheter lang skråstrek, eller snikskyttere Stealth-modus. Oppdag kraften i blod kunst som legger til spesialeffekter og nye angreps typer, avhengig av hvilket våpen du bruker. Genuint designet monstre venter på å kjempe deg!

Den enorme nivå av våpen tilpasning

Lag og utvikle din personlige karakter og spillestil. Føler meg som et voksende medlem av en Gud eater sammen med resten av lagkameratene dine. Nyt komplekse kamper og finne dine fiender svake punkter. Den grusomme uforutsigbarheten av monstrene og fartsfylt action vil holde deg på tærne og stadig bytte mellom våpen for den mest effektive måten å slåss.

Ulike side oppdrag å fullføre

Oppdag mange side Story oppdrag som du går ut med med en bestemt tropp. Beundre dybde og realisme av karakterer og fantastisk Monster design. Hvis du er ute etter en spennende, fartsfylt, Single-Player, action RPG med tonnevis av tilpasning og måter å tilpasse din egen erfaring så grip datamaskinen og nyte tonnevis av moro å spille spillet!

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download GOD EATER 2 Rage Burst til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Aldersbegrensinger
Bildegalleri GOD EATER 2 Rage Burst
Videoer GOD EATER 2 Rage Burst