Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Se video
100+solgt!
Spar 9%kr319
kr290,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Social Club


Grand Theft Auto V leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Social Club.

Hvordan laste ned med Social Club?

Aktivere spill på Rockstar Social Club

Rockstar

aktivering

1. Nedlast Rockstar Games Launcher.
2. Installer applikasjonen og logg på din Rockstar bruker eller opprett en ny.
3. Løs inn din kjøpte kode ved å trykke på Rockstar ikonet ditt og Reedem code
4. Trykk på Rockstar ikonet ditt og 'REEDEM CODE'.
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Grand Theft Auto V

Velkommen tilbake til den solfylte delstaten San Andreas, der mulighetene oppstår og folk faller. Grand Theft Auto -serien besøker sand Andreas i trippel-A format for første gang siden den OVERVELDENDE vellykkede GTA: San Andreas. Gå inn i skoene til tre hovedpersoner med ulike historier og motivasjon, forbundet med deres innsats for å gjøre en bukk gjennom en bank heists, Grand Theft Auto, og... Aksjemarkedet? Tre inn i en fullt fleshed, vakkert utformet verden av Grand Theft Auto V og ha din vei med byen og områdene rundt. Se selv hva som forårsaket entusiastiske anmeldelser.

Viktige funksjoner

Et spill av tre kriminelle

Avvikende fra singelen hovedpersonene i fortiden, presenterer GTA 5 tre forskjellige ikke-på-alle helter, den vanvittig, den ødelagte, og bestemt team opp og satt ut for å gjøre San Andreas staten deres lekeplass.

Møt Michael, en familie mann som bor i et luksuriøst herskapshus med sin kone og barn. Problemet er at han kjeder seg ut av sitt sinn, han bor under vitnebeskyttelse, hans kone jukser på ham, barna er neppe noen trøst, og den eneste veien ut av den påfølgende midtlivskrisen går tilbake til det eneste som fikk ham til å føle seg levende : et intenst liv i kriminalitet med usannsynlige allierte.

High Five Franklin, en fyr fra panseret. Franklin ønsker bare å komme seg ut av den destruktive livsstilen til gjenger og kriminalitet gjennom å tjene en god bukk som repo mann og ved å bli med Michael og en vanvittig psykopat på en rekke heists. Den yngste av de tre, men ikke i det hele tatt udugelig, vil Franklin gjøre hva det tar å ikke trenger å gjøre hva det tar lenger.

Vokt dere for Trevor. Brukes til å fly høyt i militæret, nå er vanligvis bare høyt som en drage, han er en gammel venn av Michael ' s, eller så historien går. Voldelig og mentalt ustabil han passer rett inn med en tyv og en ungdom som ønsker ut av spillet. Mannskapet er utpekt pilot og fyren til å gå til når noen snikskytterposisjoner er akkurat hva som er nødvendig for jobben, er Trevor GTA Ver den beste fyren for rampages. Witness deres interaksjon i utsøkt Rockstar ' s historiefortelling.

Fullt fleshed verden

Grand Theft Auto 5 PC-versjonen har kraftig forbedret grafikk, støtter 4K \ UHD-oppløsninger, fritt konfigurerbare innstillinger og ulåst framerates, går til 60 bilder per sekund og utover. Himmelen er grensen, og GTA 5 kan gjengi det perfekt til en grad ingen video er fullt i stand til å reflektere. Rockstar ' s stagerring oppmerksomhet på detaljer skinner gjennom steder med tematiske design, fra loitering gangers til politiet feier til troverdig tilfeldig rot for hvert sted. Spilleren kan engange i aktiviteter utover den viktigste historien. Hvis du har lyst på deg en golfer, er det en passende Golf minispill du kan spille. Hvis du vil se en kort film, kan du slå på TV-en i spillet eller besøke en kino. Og disse er bare to av et mylder ting du kan nyte når du Stray utenfor allfarvei og utforske mulighetene gjemmer seg rundt Los Santos og omkringliggende fylker.

Ride over Los Santos, en hengiven satire av Los Angeles, med alle sine quirks, feil og stereotypier som GTA V (PC) unashamedly spotter. Eller forlate by og reise til den nærliggende Blaine County med sine ørkener, skoger og fjell, spesielt den berømte landemerket Mount Chiliad. Uansett hvor du går, vil flere hemmeligheter venter på deg til å oppdage. Hele verden er din lekeplass.

Spill med andre i GTA online

Hvis enkelt Spilleropplevelsen ikke er nok, vil kort tid etter basis spillets Utgivelsesdato Rockstar har lagt til en solid og variert GTA online -modus. Skriv Deathmatch og bevise poenget ditt med overlegen ildkraft og uovertruffen skyting. Races vil ha deg ridning, seiling og flyr mot andre spillere for å avgjøre hvem som er den beste personen for raske utflukter med en gitt bil. Eller kanskje ta en håndfull venner og planlegge et ran i en co-operative Heist-modus, der planlegging og lederskap ferdigheter vil bestemme din suksess? For de som alltid ønsket en multiplayer Sandbox versjon av Single Player Experience det alltid er den gratis modus støtter opptil 30 spillere, som kan gå om sin virksomhet eller satt ut for å ødelegge noen andres i en ekte GTA mote. Så lage din unike avatar, og hoppe inn i GTA v's online spillmoduser, er det nok variasjoner for alle å plukke deres favoritt giften.

Fang spillingen din og skap den beste Krim filmen gjennom tidene

Grand Theft Auto V (PC) tilbyr sine spillere en solid film-making Toolkit, la dem styre kameravinkler, scene overganger, og mer for å gjøre selv de mest dagligdagse drive-bys og rådhuset rampages til noe verdig historie. Enda mer så, hvis du går inn i Director ' s stolen å plukke og velge skuespillere fra det store galleriet av modeller, tid på dagen, eller vær, eller til og med kontrollere selve lovene i virkeligheten selv for å unnslippe klørne på tyngdekraften. GTA 5 (PC) gir verktøy for å lage en ny sommer Blockbuster og tilbyr dem til spillere å spille med.

Overførbar fremdrift og første-person perspektiv modus

Hvis du spilte GTA V på konsoller, PC-utgivelsen gir deg en sjanse til å sømløst overføre fremgangen din til din PC og nyte alle PC-versjonen har å tilby uten å miste noe du har oppnådd andre steder. Opplev forbedret grafikk av GTA V PC i en first person perspektiv modus, komplett med animasjoner for alt som trenger dem, fra rattet håndtering til å bruke tegnene ' mobiltelefoner. FPP-modus er en helt ny måte å oppleve Grand Theft Auto V.

Så kjøpe spillet nå og bli med i kriminalitet trioen ' s shenanigans i Single Player, eller lage ditt eget navn hørt i multiplayer moduser. Uansett hva du velger, er GTA V passer å støtte den og gi rikelig med minneverdige øyeblikk.

Tilpass spillopplevelsen din med mods

GTA 5 har motoren fleksibel nok til å støtte en rekke fan-laget innhold, fra grafisk overhalinger til nye karakterer, våpen, aktiviteter og mange, mange flere. Mods er der for å gjøre spillet friskt igjen, selv etter å ha funnet alle hemmelighetene og fullføre alle aktivitetene.

Advarsel! Dette produktet (GTA 5) er for Rockstar Social Club-plattformen, kan den ikke aktiveres og spilles på Steam-plattformen. Hvis du ønsker å kjøpe en versjon som er kompatibel med Steam-plattformen, kan du følge GTA 5 Steam link. For å aktivere GTA V kode:
  • Vennligst besøk offisielle Rockstar siden her og logge inn,
  • Falle i staver det "aktivere praktfull Tyveriet Bilen opp på PC" knapp nederst igjen avkrok av det side.

Utgivelsesdato: 2015-04-14

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Grand Theft Auto V til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Rockstar Social Club-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2015-04-13
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Rockstar Social Club
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.40 GHz - Intel Core 2 Quad Q6600 / 2.5 GHz - AMD Phenom 9850
Graphics: 1 GB VRAM - NVIDIA GeForce 9800 GT / AMD Radeon HD 4870
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 65 GB HD
System: 64 Bit OS - Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7 SP 1 / Windows Vista SP 2
Other: 64 Bit OS
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Grand Theft Auto V
Videoer Grand Theft Auto V