GRID 2019

GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
GRID 2019
Se video
0solgt!
Spar 19%kr429
kr345,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


GRID 2019 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp GRID 2019 (PC) fra kun 345kr

Grid er et racing Simulering spill utviklet av Codemasters Software og satt til å bli utgitt av samme selskap i oktober 2019. Det er det fjerde spillet som lager GRID-navnet i TOCA-serien. This gangen skal du være i stand til å kjøre biler som spenner fra GT og Touring til Stock og Muscle på en rekke låter plassert på steder inspirert av virkelige byer spredt over hele verden. For å sikre beste racing Hardanger mulig GRID ble opprettet under Fernando Alonso's konsultasjon.

Realistisk skademodell

Å unngå krasj er spesielt viktig av til grunner. GRID implementerer avansert kjørefysikk og realistisk skademodell, noe som betyr på örk krasj vil negativt påvirke ytelsen til den drevne bilen – alvorlig skadet kjøretøy vil ikke kunne fange opp konkurrentene.

Nemesis-system

Den andre grunnen er Nemesis system. Jeg GRID 2019 bumping i datastyrte biler kan stadighet dem irritert og til slutt stadighet dem til din Nemesis i this og MIDlets løp. Nemesis drivere vil bli mer aggressiv, og de vil prøve mer intenst for å gjenerobre den tapte posisjon. Vær forsiktig så du ikke stadighet andre sinte eller snart nok spillet ville slå fra racing simulator til en overlevelse-ingen holder ute på Modum.

Perfekt balanse mellom simulering og Arcade

Ekstrem realisme i et racing spill appellerer ikke til alle. GRID treffer en perfekt balanse mellom realistiske og arkade kjøre stiler for å stadighet opplevelsen Karin morsom og utfordrende. Håndteringen av implementerte biler gjør det lettere å kontrollere biler, men fortsatt merket litt kjøring dyktighet hvis man farter å bli en virtuell mester-en klassiker "lett å lære, vanskelig å mestre" ordningen. Balansen var mulig å oppnå takket være samarbeidet med F1 verdensmester, Fernando Alonso.

Spillmoduser i RUTENETT (2019)

GRID kan spilles i single-player modus, så vel som i multiplayer. Utviklere sørget for at det er mange forskjellige måter å nyte spillet. Blant mulige racing typer implementert i GRID, eh det verdt å nevne kretsen, Street Racing, ovaler, Hot runder, punkt-til-punkt, og World Time Attack.  Races foregår i flere satser nøye utformede steder satt i virkelige byer fra hele verden, inkludert Shangai og San Fransisco.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download GRID 2019 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Aldersbegrensinger
Bildegalleri GRID 2019
Videoer GRID 2019