Grim Dawn

Grim Dawn
Grim Dawn
Grim Dawn
Grim Dawn
Grim Dawn
Grim Dawn
Se video
1solgt!
Spar 6%kr266
kr249,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Grim Dawn leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Grim Dawn

Hvis du føler en tydelig mangel på awesome, Old-School action rollespill i ditt liv eller andre spill i sjangeren er ikke opp til dine standarder, sjekk ut Grim Dawn (PC). Opprettet av sjangeren veteraner som skapte klassiske Titan Quest, finansiert godt over sitt mål på Kickstarter, og en overlevende av Early Access. Grim Dawn utvikling og tidlig utgivelse er et testament til styrken i dette spillet. Satt i en hensiktsmessig grim verden av Cairn, Grim Dawn tar en alvorlig tone og oversetter det til eksplosiv, visuelt overbevisende intens kamp mot store antall fiender.

Grim innstilling, uhyggelig detaljer

Cairn, verden som alle rotet finner sted, er i et dårlig sted i disse dager. To celestiale nasjoner fører krig over hele sitt ansikt i et forsøk på å få overtaket på den andre. Mennesker blir sett på som en ressurs for å høste eller ødelegge, og så de siste restene av menneskeheten cower i skyggene som realiteten selv tårer seg fra hverandre. Og så er det deg: en fange fersk løslatt fra besittelse av en ånd og forebyggende gjennomføring. Skal du være vippepunkt menneskeheten trenger for å overleve? Vel, det er ikke noen andre villige til å prøve.

I Surmountable odds

Skyve tilbake angrep av himmelske vesener utover moralsk Ken er ingen enkel oppgave. Du er bare ett, og de kommer i dusinvis på en gang. Grim Dawn gameplay tar de beste erfaringene fra sin herlige forgjengere, og kaster på deg akkurat nok fiender for å få deg til å drukne i kroppen sin, men ikke nok til å fjerne en sjanse til å overleve hvis du spiller kortene dine riktig. Heldigvis har du makt og mestring til å kjempe tilbake.

Seks Mestringer er bare begynnelsen

Du kan definere hvordan du er den farligste levende rundt med seks kjerne Mestringer. Soldier, demolitionist, Nightblade, occultist, Shaman, og Arcanist har sine egne unike ferdigheter trær, talenter og mer, men det er bare en begynnelse. Grim Dawn gameplay mekanikk kan du velge en annen klasse, utvide dine evner eksplosivt. Hybrid klasser som Commando, Spellbreaker eller Druid er din måte å nå for makt få er i stand til å utøve.

Visceral kamp

Bokstavelig talt. Grim Dawn kamp går fra rent gress til en scene full av innvollene og blod i løpet av sekunder. Som din makt vokser, så gjør de eksplosive egenskapene til dine fiender, som får kastet rundt som fille dukker og dratt fra hverandre som silkepapir. Kan du holde opp dishing ut flamme og drap som fiender'tall vokse? Grim Dawn er et spill hvor uhyggelig dødsfall er dished ganske mellom uforsiktig spillere og Monster ikke flink nok til å kjøre.

Co-op

Hvis du føler at å stoppe en pågående Apokalypsen er en oppgave bedre håndtert av en gruppe, Grim Dawn har ryggen. Slå deg sammen med opptil tre venner og få Chthonians og Aetherials til å betale for nesten å ødelegge menneskeheten. Slipp løs en barrage av døden mot kjempestor horder. Hvem kunne stå i veien for fire bestemte helter?

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Grim Dawn til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-02-25
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: x86 compatible 2.0GHz
Graphics: 512MB NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X800
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 5 GB
System: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
Språk EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianChineseSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16MatureUSK 16Bad languageFearOnline PlayViolence
Bildegalleri Grim Dawn
Videoer Grim Dawn