Halo 5: Guardians Xbox ONE

Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Halo 5: Guardians Xbox ONE
Se video
0solgt!
kr258,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Halo 5: Guardians Xbox ONE leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Halo 5: Guardians Xbox ONE

Historien om Master Chief fortsetter. Halo 5: Guardians er en spennende science-fiction førstepersonsskytter, og den neste delen av den bestselgende Halo-franchisen. Hjelp Jameson Locke til å anse hovedhøvding, og se selv hvorfor Alliansens helt og hans lag gikk AWOL.

Dual narrative

Møt Jameson Locke, Spartan-IV og en leder av Team Osiris. Han er sendt på oppdraget for å bringe tilbake sjef, hvis lag forsvant uten tillatelse. Kan det være at Alliansens helt har gått rogue? På den andre siden av historien, John-117 og hans lag fra gamle dager: Kelly-087, Frederic-104 og Linda-058 bestemmer seg for å bryte reglene de har tilbrakte år for å undersøke en beskjed fra en gammel venntank som ble tapt for en tid siden. Det som følger er en rekke spektakulære sett-stykker, interessant og morsomt snakk mellom partidlemmer. Det vil også være Forerunner, Promethean og Covenant styrker som står mellom de to generasjonene Spartans og deres mål. Er du klar til å oppdage hva som virkelig skjer?

Utmerket multiplayer

Halo 5: Guardians (Xbox One) fortsetter tradisjonen med utmerket, engasjerende multiplayer som bidro til å gjøre franchisen kjent. Skriv inn Warzone-modusen, som vil teste ikke bare triggerfingeren din, men også taktisk hukommelse. Kjemp med 12-spiller-teamet til å bli den første til å samle 1000 poeng eller ødelegge motstandernes base, slå sammen mot uventede sjefer og fiendens bølger, og finn ut hvilket lag som er sammensatt av de beste spartanerne rundt her.

Elektrifiserende mobilitet

De nye MJOLNIR-armourene har topp hakk når det gjelder å gi brukerne overmenneskelig mobilitet. Utstyrt med flere thrusters, nå kan Spartans hoppe høyere og raskere, raskt forandre deres fart for å overraske fiender med en uventet skyvvinkel, og utføre en ødeleggende, hvis risikabel, jordbasert manøvre for å spre og knuse dem. Halo 5 legger til enestående vertikalitet i konflikten, og med Spartans hastighet gjør det for spennende, kreativt gunplay.

4-spiller samarbeidende multiplayer

Hva er bedre enn å stole på en velutviklet AI for å se ryggen din under kampanjen? Samler tre andre venner og leker sammen, selvfølgelig! Halo V: Guardians lar deg oppleve episke konfliktene og handlingssekvensene til historiekampanjen med opptil tre andre spillere, og overtar medlemmene av Blue Team eller Team Osiris. Spillet tilpasser seg vanskeligheten med antall aktive spillere, gir vanskeligere utfordringer og flere fiender, jo flere av dere spiller. Koordinere for å ta ut kraftige sjefer, og gjenopplive hverandre dersom du faller i kamp.

Nøkkelfunksjoner

Halo V: Guardians (Xbox One) er et spennende førstepersonsskytespill i det berømte Halo-universet, som følger i Halos historie. Følg reisene til lagene Blue og Osiris, test dine reflekser i multiplayer, vær spartansk.

Halo 5: Guardiansfunksjoner

  • Sammenflettede historier - Master Chief squares off mot Jameson Locke, en spartansk av ny generasjon. Kan de være enige om hva som må gjøres?
  • Warzone multiplayer - kjempe over romslige kart i 12-spillersteam, gjør det som er nødvendig for å vinne, inkludert å slå opp mot AI-fiendens bølger.
  • Oppdaterte, oppgraderte våpen - kjente våpen har blitt oppgradert takket være en neste generasjons motor. Klassiske Halo-våpen har aldri sett og jobbet så bra!
  • Utrolig mobilitet - den nye, oppgraderte MJOLNIR rustningen gjør det mulig for den nye generasjonen Spartans å bevege seg rundt på slagmarken som aldri før.
  • 4-spiller co-op - samarbeide med venner for å takle Utfordringene fra historien, som jobber sammen som et team av spartanere, burde virkelig.

Halo 5: Guardians for Xbox Live er et digitalt produkt. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Halo 5: Guardians Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2015-10-26
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
System: Xbox One
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Halo 5: Guardians Xbox ONE
Videoer Halo 5: Guardians Xbox ONE