Hearts of Iron IV: Cadet Edition

Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Se video
0solgt!
Spar 64%kr425
kr150,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Hearts of Iron IV: Cadet Edition (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Hearts of Iron IV: Cadet Edition

Hearts of Iron 4 er et krigsstrategi spill utviklet av Paradox Development Studio fra Sverige. Spillet ble utgitt på 6th juni 2016, som var 72nd årsdagen for Normandie landinger. Oppfølgeren av Hearts of Iron 3 tillater spilleren å være en del av World War 2's Events og lede de allierte, Komintern eller Axis til seier. Du kan være en leder for enhver nasjon som eksisterte på den tiden og endre historiens gang.

Endre historiens gang

Er du interessert i World War 2 hendelser? Har du noen gang tenkt på hva som ville skjedd hvis en nasjon hadde tatt forskjellige avgjørelser? Nå kan du sjekke det og avgjøre om nasjonen vil bli ledet i henhold til den virkelige World War 2 hendelser eller begynne å lete etter bedre løsninger som ikke hadde skjedd. For å være den beste lederen, må du ta kontroll over både ledende land, marine og luftstyrker og administrere økonomien, internasjonal politikk og handel.

Bly noen Nantion til Victory

Du kan være en leder for enhver nasjon, men det er flere nasjoner som har mer utviklede detaljer enn de andre. Hvis du ønsker å være en leder i Brasil eller Argentina, kan du, men du må være bevisst på det faktum at skaperne har utviklet færre alternativer for de landene som var mindre engasjert i den virkelige konflikten. Vi kan starte spillet i 1936 eller 1939-det avhenger av om du ønsker å være i hjertet av hendelser eller har litt tid til å administrere nasjonens økonomi eller hær. Spillet ender i 1948, to år etter den virkelige avslutningen, slik at du kan se konsekvensene av hendelsene.

Opplev verdenskrig 2 på egenhånd

Hearts of Iron IV er den siste delen av serien – den har også vært den beste forberedte krigsspill fra Paradox så langt. I begynnelsen er det urolig å forvalte hæren og ta vare på nasjonens politikk og økonomi. Men etter noen timer vil du begynne å bli fornøyd med denne høykvalitets krigsspill for folk som er lei av å se historiske dokumentarer og krigsfilmer, der historien er uforanderlig. Spilleren begynner med å velge en av ideologi (kommunisme, fascisme eller demokrati) eller bor ikke-justert.

Visuelle & Sound mesterverk

Sammen med Europa Universalis og Crusader Kings, Hearts of Iron kalles en stor strategi spill, som er en type krigsspill som plasserer fokus på militær strategi og ledende hele nasjonen i en "autentisk Real-Time krig simulering". Paradox Development Studio besluttet å fortsette sitt samarbeid med svenske heavy metal-bandet Sabaton kjent fra sangene om historiske hendelser. Sabaton utgitt ti låter for Hearts of Iron IV om World War 2, inkludert den menneskelige siden av den største historiske begivenheten.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Hearts of Iron IV: Cadet Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-06-05
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core 2 Quad Q9400, 2.66 GHz / AMD Athlon II X4 650, 3.20 GHz
Graphics: ATI Radeon HD 5850 / NVIDIA GeForce GTX470 with 1GB VRAM
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 2 GB
System: Windows 7 64-bit
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 7USK 12Violence
Bildegalleri Hearts of Iron IV: Cadet Edition
Videoer Hearts of Iron IV: Cadet Edition