Hitman 2

Hitman 2
Hitman 2
Hitman 2
Hitman 2
Hitman 2
Hitman 2
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr162,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Hitman 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Hitman 2 (PC)

For første gang noensinne spillet vil bli tilbudt på dagen for utgivelsen som et komplett spill ikke avduket i episoder. Også for første gang i historien av franchise, en multiplayer modus vil være tilgjengelig. Hitman 2 ble utviklet av IO Interactive, utgiver er Warner Bros og Interactive Entertainment. Dette vil være den første Hitman spillet tilbys av Warner Bros, etter Square Enix skiltes måter med utviklerne av serien. Ikke forveksle denne videoen spillet med Hitman 2: Silent Assassin som ble sluppet tilbake i 2002 som den andre tittelen i serien.

Er du klar for oppfølgeren?

I 2016 Agent 47, hovedpersonen i Hitman-serien, var å oppfylle sine kontrakter for International Contract Agency. I begynnelsen de alle synes urelaterte, så det viste seg skyggen klienten stod bak angrepene på en hemmelighetsfull organisasjon Providence. Hans mål var å få ICA til å se skyldig ut. Agent 47 klarte å avdekke skyggen kundens plan og bevise Providence sin rolle i angrep. Oppfølgeren starter nøyaktig der det forrige spillet forlot oss. Agent 47 er fortsatt på jakt etter skyggen klienten som han planlegger å demontere sine styrker og våpen.

I tillegg er han på jakt etter sannheten om sitt tidligere liv, og denne gangen kan han endelig klarte å knekke den ned. Den tredje personen perspektiv spillet vil ta spilleren gjennom seks forskjellige steder som skallet snikskytter jakter ned offeret. Noen av stedene inkluderer solfylte, Party spot Miami, tropiske skoger eller en racing krets. I løpet av sin reise har han oppdrag å ta ned ulike mål. Hva er verdt å legge merke til er at denne gangen spilleren får full pakke på lanseringsdato. Det forrige spillet, utgitt i 2016, var episodisk i naturen. Hver episode ble avduket på bestemte tidspunkt med en gitt kontrakt og misjon å utføre.

Det betyr at spillerne måtte vente i månedsvis for å fullføre hele sesongen. Denne gangen alle oppdragene er tilgjengelige fra den første dagen, som er en god nyhet for alle de utålmodige fans av serien. Flertallet av gameplay og mekanikk oppholdt det samme som i forrige Hitman, men innholdet er mye rikere og forbedret.

Om spillet – historie og gameplay

Agent 47 viktigste oppdrag i Hitman er å finne skyggen klienten og ta ham ned. Han har også å revet sin milits, slik at han er lengre en trussel. Som en side Quest, den Barcoded, skallet, mystisk snikmorder og snikskytter er i ferd med å endelig avdekke sannheten om hans fortid. Hitman 2 kommer med mye mer forseggjort Sandbox nivåer og en helt ny modus kalt Sniper Assassin, som gjør at co-op. Spillet dekker seks kart som ligger over hele verden. Hver plassering har ulike aktiviteter og oppdrag både koblet til hoved oppgave og side én.

Kontrakter fra opptrapping modus vil være for hånden, samt utfordringer utarbeidet av fans av serien og såkalte unnvikende mål. Under sine oppdrag på ulike steder, kan agent bruke ulike teknikker for å ta ned mål. Han kan bekjempe dem i åpne bekjemper eller Stealth og skyte dem ned fra lang rekkevidde. De mer subtile metoder som krever Stealth og diskret bevegelser vil bli belønnet mest. Som profesjonell leiemorder, er agent oppgave ikke bare å drepe, men også å bli undercover. Han kan bruke forkledning, pistoler med demper, stealth metoder, gifter, falsk ulykker for å dekke drap og mer.

Endringer i overvåkingssystemet bør gjøre det lettere å snike seg innpå målet ubemerket. Nå også de uten tilsyn områder vil bli opplyst, slik at spilleren kan tydelig se dem og unngå å bli registrert. En annen ny ting til spillet er gadgets, som kan gjort NPCer mister bevisstheten. En koffert for å skjule, bærer store riffles gjør sitt comeback til spillet.

Co-op multiplayer modus

For første gang noensinne, vil spillerne få muligheten til å spille i co-op modus i Hitman! Snikskytter Assassin-modus er tilgjengelig med en gang til alle som pre-kjøpe spillet. Når spillet slippes, vil modusen komme sammen med hvert eksemplar av spillet.

Hvordan fungerer co-op-modus?

Spillere får oppgaver som å eliminere gitte mål ved hjelp av en snikskytter rifle i en tidsramme. Modusen introduserer to nye figurer, fra hverandre for Agent 47. Stone og Knight er to snikmordere som har noen unike ammunisjon, hver har sin egen historie, dialog, våpen og ferdigheter. Stone har tilgang til Shockwave ammo, mens Knight kan ta ned målet ved å skyte gjennom vegger. Spilleren kan danne en gruppe eller spille denne Sniper Assassin-modusen som en einstøing. Modusen har spesiallaget beliggenhet med herregård, hager, hekk labyrint, alle satt i den østerrikske utvalg av fjell. Oppdraget finner sted under en overdådig bryllup.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Hitman 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 60 GB available space
System: OS 64-bit Windows 7
Other: directx
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Hitman 2
Videoer Hitman 2