Imperator: Rome

Imperator: Rome
Imperator: Rome
Imperator: Rome
Imperator: Rome
Imperator: Rome
Imperator: Rome
Se video
0solgt!
Spar 67%kr425
kr140,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Imperator: Rome (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Imperator: Rome

Imperator: Rome er en stor strategi krigsspill utviklet av Paradox Development Studio og utgitt av Paradox Interactive. PC-spillet er oppfølgeren til Europa Universalis: Rome, et annet strategi spill av Paradox, utgitt i 2008. I Imperator: Rome spillere ta ansvar i å lede det pave Johannes keiserriket fra begynnelsen til full Prime.

Spillet understreker strategisk spilling ved hjelp av ulike typer enheter. Spilleren vil også måtte opprettholde relasjoner med nabolandene, danne allianser med venner og erklære kriger mot fiender, samt å holde innbyggerne i imperiet i sjekk ved å slukke opprør.

Smi den største imperiet verden noensinne har kjent!

Som det gamle ordtak går: "Rome ikke ble bygget på en dag". Spilleren må ansette ulike taktikker for å skape et blomstrende imperium. Noen vil inkludere signering traktater, andre vil ha lag føre kriger med naboland. Kartet over Imperator: Rome inkluderer en solid del av det historiske imperiet, som strekker seg fra Middelhavet til sørlige deler av Skandinavia. Spillets kart inneholder også deler av afrikanske og asiatiske kontinentet, som Etiopia og India.

Slaget mekanikken i Imperator Rome er basert på bruk av ulike typer enheter. Disse omfatter ulike typer infanteri og kavaleri, samt krig elefanter og vogner. Bortsett fra krig, vil spilleren også engasjere seg i diplomati, noe som gjør allierte, tilgang til utenrikshandel markeder, eller støtte opprør til disestablish regjeringer.

I Imperator: Rome, må spilleren administrere sitt imperium. Dette kan gjøres ved å utvikle fire makter-militære, Civic, veltalenhet og religiøse. Hver av disse kan brukes til å utføre visse handlinger, som å erklære kriger, vedta lover, etc.  Senatet spiller en viktig rolle i forvaltningen av landet, med godkjennelse av visse handlinger avhengig av komposisjonen-militære fraksjoner vil støtte kriger, mens andre kan være mot dem. Tvinge spillerens måte mot vilje Senatet vil øke tyranni nivå.

Story-endre historie Ancient Rome!

Du er Imperator av Rome. På skuldrene hviler skjebnen til den spirende nasjonen. Lede landet fra de tidligste bosetningene til full blomstre og bestemme skjebnen til den antikke verden. Regel med velvilje, få borger godkjennelse, eller knuse dem under føttene som en tyrannisk diktator. Ally deg med nabolandene eller brenne dem til bakken spre makt Rome over hele kontinentet og utover. Valget er ditt... Du er Imperator!

Resepsjonen

Imperator: Rome ble kunngjort i løpet av PDXCON 2018. De første vurderingene av spillet var svært positive. Kritikere roste spillet for blant annet mange av de elementene som satte tidligere Paradox's andre spill-Europa Universalis serien blant annet-på kartet over beste strategi spill. Innovasjoner innført i Imperator: Rome ble også møtt med en gunstig mottakelse, samt omfanget av kontinentene spenner over spillet kartet.

Det bør gå uten å si at Imperator: Rome er den store strategien spillet. Paradox Interactive's touch med denne typen spill er tydelig i denne også. Alder spenner over historien på et kart som strekker seg over hele Europa og utover er noe ingen gamer bør gå glipp av.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Imperator: Rome til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Språk ChineseEnglishFrenchGermanItalianJapanesePortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Imperator: Rome
Videoer Imperator: Rome