Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm
Se video
0solgt!
Spar 13%kr418
kr360,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Insurgency: Sandstorm leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Insurgency: Sandstorm (PC) fra kun 360kr

Insurgency: Sandstorm er et første-person shooter multiplayer spill, utviklet av New World Interactive og utgitt av Focus Home Interactive sa. Det er oppfølgeren til opprøret utgitt i 2014. Spillet tar realisme i FPS spill til nye høyder med forenklet HUD, som ikke viser noe annet enn den helt grunnleggende trådkors. Insurgency: Sandstorm fremhever teamarbeid, med standard samarbeidsmodus og flere nettbaserte flerspillermoduser. Spillet fikk kritikker for sin virkelighetstro spillopplevelse, realistiske grafikk og lyddesign.  

Gameplay

Opprøret Sandstorm tar banen av sine forgjengere og svært forbedrer på mekanikken allerede innført i tidligere spill i serien. Sandstorm er en online multiplayer FPS med stor vekt på realisme, som kan umiddelbart lagt merke til gjennom gameplay. Videoen spillet starter med spilleren tilpasse deres karakter. De kan bestemme detaljer som karakteren utseende, hår og farge, ansikts hår, klær og tilbehør, og så videre.

Den sanne Insurgency: Sandstorm-opplevelsen starter på slagmarken. Du kan glemme de vanlige stifter av online multiplayer skyttere, for eksempel minimaps, ammunisjon teller og helse barer. Sandstorm understreker realisme og det gjør det brutalt. The heads-up display er blottet for bokstavelig talt noe. Det eneste du kan se på skjermen er en liten hvit prikk som hjelper spilleren å finne ut hvor deres pistolen er pekte. Mangel på spørsmål og markører legger til problemer, tvinger spilleren til å nøye tenke på deres neste trekk.

Tegn klasser, våpen og spillmoduser

Kampene i opprøret Sandstorm er delt mellom flere moduser tilgjengelig i spillet. Før kampen, må spilleren velge sitt lag, sikkerhet eller opprør, tegnet klasse våpen loadout. Klassene inkluderer Rifleman, breacher, riving og skarpskytter. Hver klasse har sin spesifikke bruksområder: breacher klarner lukkede rom, tar skarpskytter ut fiender langveisfra, er Rifleman en Universal angrep klasse, etc.

I spillet er det flere typer våpen, og hvert lag har sin egen loadout. Disse våpnene omfatter ulike typer pistoler, rifler, karabiner, hagler, snikskytter geværer, Bæreraketter og eksplosiver. Hver av disse typene kan utstyres med et vedlegg, for eksempel forbedrede severdigheter, fat modifikasjoner, etc. I visse kampsituasjoner, vil spilleren kunne bruke biler som en Jeep med montert tunge maskingevær og ringe luftangrep fra helikoptre og fly.

Spillmoduser inkluderer en co-op type og flere multiplayer versus og konkurransedyktige kamper. The co-op modus, spillerne er i oppgave å ta og deretter forsvare fiendens objektive poeng. Multiplayer versus moduser inkluderer push, hvor spillerne må ta over fiendens mål poeng i orden og deretter ødelegge den endelige cache innen den avsatte tiden.

Fienden teamet har som oppgave å forsvare disse punktene. Seier i skuddveksling modus oppnås ved å drepe alle fiendtlige spillere, overtar alle objektive eller har 2/3 av dem overtatt når tiden renner ut. I konkurrerende multiplayer moduser, som spilles på samme regler som skuddveksling modus, spillere rangeres basert på deres prestasjoner i 5-on-5 kamper.

Resepsjonen

Insurgency: Sandstorm for PC mottatt svært positive anmeldelser fra kritikere og ble også verdsatt av fansen. Kritikere roste den realistiske tilnærmingen til kamp, med minimalistisk HUD som en av de viktigste faktorene, utmerket grafikk og lyddesign. Fans verdsatt hardcore gameplay av Sandstorm, der hver bevegelse måtte være nøyaktig beregnet. Etter deres mening, at aspektet av spillet sammenlignet gunstig til mange AAA titler tilgjengelig på markedet.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Insurgency: Sandstorm til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Insurgency: Sandstorm
Videoer Insurgency: Sandstorm