Just Cause 3

Just Cause 3
Just Cause 3
Just Cause 3
Just Cause 3
Just Cause 3
Just Cause 3
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr127,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Just Cause 3 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Just Cause 3 (PC)

Just Cause 3 er en 2015 Action-Adventure multiplattform spill, utviklet av Avalanche Studios og utgitt av Square Enix for PC, Playstation 4 og Xbox One. Spillet er satt på Medici, en fiktiv Middelhavet øy og nasjon styrt av en diktator General di Ravello. Rico Rodriguez, hovedpersonen i forrige avdrag, Just Cause 2 er tilbake som hovedpersonen i spillet.  Spillerne får fritt valg i å utforske øya mellom oppdragene.

Gameplay

Just Cause 3 er en TPP spill satt i en åpen verden miljø. Verdenskartet er ca 1000 km2 i størrelse og inkluderer store slettene, travle byer med høye bygninger, fjelltopper og til og med underjordiske grotter. Spillere kan benytte ulike verktøy og bruke mange biler til å reise rundt på kartet. Just Cause 2's stifter-fallskjerm og bryting Hook-gjøre sine tilbake i det tredje spillet også. Spillet har også en wingsuit, slik at spilleren for rask leting. Wingsuit og fallskjerm kan byttes når som helst når spilleren tegnet er i luften.

Spillet tilbyr spilleren et bredt spekter av våpen. Disse inkluderer ulike typer pistoler, overfall og snikskytter rifler, maskingevær og hagler, samt ulike tunge våpen. Spilleren kan også mann ulike typer kjøretøy, jagerfly, fly, biler og skip. Alle i spillet biler er passelig og kan brukes mot fiender. Spillet understreker kaos og ekstrem handling. Mange av i spillet strukturer kan ødelegges på forskjellige måter. Spillere kan bruke "Rebel DROPS", kjøretøy, våpen og utstyr, som kan velges fra menyen og plassert i spillverdenen.

Just Cause 3 inkluderer minispill som raser, kalt utfordringer, som er ulåst etter å ødelegge fiendens base. Andre utfordringer er Destruction Frenzy, hvor målet er å ødelegge så mange Chaos objekter, ødeleggbare bygninger og installasjoner, som mulig med bestemte våpen eller kjøretøy;  skyting gallerier tjene som våpen kurs, øker Rico dyktighet med spesifikke leker; Scrapyard scramble sender spilleren på Bavarium Supply Run; og Crash Bomb utfordring er der spillernes jobb er å kjøre bilen rigget å blåse inn i målet, uten å miste for mye fart. Hver av utfordringene belønner spilleren med tannhjul, som i sin tur låse opp et bestemt sett med mods. Disse kan brukes til å forbedre ytelsen til våpen, eksplosiver og kjøretøyer, øke mengden av tethers spillere kan bruke, eller gjøre Rico dekke mer bakken raskere.

Historie og karakterer

Historien om Just Cause 3 plukker opp seks år etter hendelsene i den andre avbetaling av serien. Hovedpersonen i spillet, Rico Rodriguez, returnerer hjem til øya Medici. Men vår protagonist kan ikke nyte en velfortjent hvile. Øya har blitt overtatt av den hensynsløse diktatoren, General Sebastiano di Ravello. Rico bestemmer seg for å igjen gå inn og gjenopprette demokrati til sitt hjem, og sammen med opprørerne, ledet av sin mangeårige venn Mario Frigo, sett å styrte generalen.

Mottak & oppsummering

Just Cause 3 på PC mottatt blandet til generelt gunstige vurderinger fra kritikere og spillere. Blant de positive i spillet, de kalte muligheten til å blåse opp en masse ting, sprø spill mekanikere, og morsomme karakterer. Hvis du leter etter et spill som vil kaste deg midt i halsbrekkende handling, fylt med eksplosiver, flygende kjøretøy og bryting kroker, Just Cause 3 er en tittel skreddersydd bare for deg.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Just Cause 3 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-2500k, 3.3GHz / AMD Phenom II X6 1075T 3GHz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB)
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 54 GB available space
System: Vista SP2 / Windows 7.1 SP1 / Windows 8.1 (64-bit Operating System Required)
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18Violence
Bildegalleri Just Cause 3
Videoer Just Cause 3