Kingdom Come: Deliverance

Spar kr 266 nå!
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Se Video
60% rabattkr439
kr173,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Kingdom Come: Deliverance leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Kingdom Come: Deliverance foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Kingdom Come: Deliverance fra kun 173kr

Ifølge sine forfattere fra Warhorse-studioer, Kingdom Come: Deliverance er det første RPG-spillet fra Dungeons & amp; Ingen Dragons sjanger. Ja, du leser det riktig. Kingdom Come: Deliverance er et RPG-spill som foregår i Midt-Europa i løpet av det 15. århundre. I stedet for å kjempe med drager eller orker, vil du stå imot europeiske riddere, herrer eller til og med sint bønder. Hvis du er lei av magi og eventyr, så sjekk om du vil kunne håndtere en brutal og mørk middelalderenes epoke.

Du er ... ikke en helt

Husk når du i forskjellige RPG spill var en helt? En utvalgt som skal redde planeten fra fare? Vel, ikke her. Du er Henry, en typisk smedssønn som bare ønsker å fortsette familietradisjonen. Flere år før de bøhmiske krigene blir landsbyen din plaget av en fiendtlig hær. Du sverget hevn, men reisen din vil bli lang. Som en smedssønn er du så vanlig som du kan være. Du vil bli tvunget til å reise gjennom noen europeiske land og delta i mange kamper. Først da kan du finne en sjanse til å jakte folk som er ansvarlige for din families død. Det eneste problemet er at du skal overleve lenge nok i et slikt fiendtlig miljø.

En kompleks karakterutviklingsmodell

Kingdom Come: Utlevering er ikke en fantasi RPG; Dermed kommer du ikke til å bli forsynt med ulike statikker som magiske ferdigheter etc. Du vil kunne utvikle Henry på bare noen få forskjellige områder som å kjempe, bard evner eller stjele. Du kan forbedre dine ferdigheter ved å bruke dem. Men takket være ulike lærere og bøker som du kan lese, kan du akselerere prosessen. Under spillet, ikke bare, må du bryr deg om å polere dine ferdigheter, men også om vanlige måltider og sove. Ja, du er bare et menneske så uten skikkelig søvn og mat, du vil ikke vare lenge i Kingdom Come: Deliverance.

Delta i lange og brutale sieger

Som en soldat i Kingdom Come: Deliverance (PC) , kommer du til å delta i mange kamper, noen av dem er sieger der din generelle skal prøve å ta tilbake festningen for å øke sin innflytelse i regionen. Her ser du at du bare er en liten del av en stor krigsmaskin. Tror du at sammen med andre soldater vil du kunne gjenoppta slottet? Eller vil du være en annen død soldat hvis blod skal bli gjennomvåt i slagmarken?

Viktige funksjoner

Kingdom Come: Deliverance er et friskt RPG-spill uten helter, magi og eventyr. Her behandler du kun tre ting: deg selv, dine ferdigheter og din fiende. Tilpass til dette harde miljøet eller dø husket av ingen.

Spillfunksjoner

  • En stor åpen verden av Mellom-Europa - Under ditt eventyr skal du besøke mange europeiske land.
  • Stå imot et tøft og brutalt miljø. Ikke bare blir du behandlet som en spøk mesteparten av tiden, men også å være en god person kan komme seg igjen. Folk vil bare overleve under konflikten, og hvis de finner ut at de kan bedra deg, vil de.
  • Fullfør mange oppdrag på ulike måter - I hele spillet kan du vinne uten å drepe noen. Det er opp til deg hvordan du skal løse hvert problem.
  • Delta i massive slag - Som Henry vil du være en av mange soldater, som står mot fiendens styrker i ulike skjæringer. En realistisk modell av sverdkamp kommer til å tvinge deg til å nøye beregne hver handling for å beseire fienden din. En enkelt ren hit kan drepe deg.
  • Ta del i slott sieger - En middelalder historie kan ikke anses som en god uten sieger. Kingdom Come: Deliverance tilbyr deg mange slott og festninger for å beleire.

Kingdom Come Deliverance er en ny hack og skråstrek utviklet av Warhorse Studios, for utgivelse til PC , Xbox One og PlayStation 4 og utgitt av Deep Silver.

Kingdom Come: Deliverance (PC) for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen  gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-02-13

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Kingdom Come: Deliverance til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Kingdom Come: Deliverance
Videoer Kingdom Come: Deliverance