Kjøpsvilkår


1. Generelle vilkår

Disse vilkårene gjelder for alle kjøp og avtaler du gjør på Spillhandel.no.

Avtalen er gjeldene så lenge bestillingen din er under kontroll eller fullført.

Alle priser på Spillhandel.no er oppgitt i norske kroner, inkludert moms.

Alle spillkoder du mottar via Spillhandel.no er unike og ubrukte.

Ved å bestille varer på denne siden, godtar du vilkårene nedenfor.

1.1 Reservasjon av innhold

Spillhandel.no forbeholder seg retten til å avslutte et salg dersom gjenstanden fjernes fra sortimentet. 

Vi forbeholder oss også for eventuelle skrivefeil på denne nettsiden.

Spillhandel.no forbeholder seg retten til å justere priser og eventuelle prisfeil.


2. Betalings vilkår

Betaling på Spillhandel.no kan skje via kortbetaling (Visa eller Mastercard) eller gjennom PayPal.

Er du under 18 år kan du bare handle hvis du har eget bankkort (debetkort) som kan brukes til det.

Alle lisenskoder solgt av Spillhandel.no kan brukes i Norge og resten av verden.

2.2 Kortbetaling - enkelt og trygt

Vi tilbyr våre kunder å direkte betale med kort. Vi forbeholder oss retten til å nekte kjøpet dersom vi mener kortet er ugyldig, betalingen ikker er autorisert eller kjøpesummen ikke er tilgjengelig for debet. Vi belaster kortet når produktet blir levert som kan ta fra 1 minutt til 15 minutter. I mellom tiden vil betalingen stå som 'reservert'. I tilfelle vi ikke skulle klare å levere produktet vil vi refundere beløpet tilbake.

Når du har valgt å betale kjøpet ditt med kortbetaling vil vi trekke beløpet fra kontoen din via en sikker betalingsterminal.

Vi aksepterer kjøp med Visa, Mastercard og Maestro.

2.3 Paypal

Vi tilbyr våre kunder å direkte betale online via PayPal. Du kan velge å bruke PayPal-saldoen eller kreditt- / debetkortet. Vi forbeholder oss retten til å nekte kjøpet dersom kortet / kontoen er ugyldig, hvis kjøpesummen ikke er tilgjengelig for debet eller våres svindel verktøy oppdager uregelmessigheter ved din Paypal konto.


3. Leveringsvilkår

3.1 Ordrebekreftelse

Når vi har mottatt bestillingen din, vil en bestillingsbekreftelse bli sendt til din e-post innen kort tid. Det er informasjon om bestillingen din.

Sjekk alltid bekreftelsen din og kontakt kundeservice umiddelbart hvis noe er uklart.

Hvis du ønsker å endre en bestilling etterpå, vennligst kontakt kundeservice med spørsmålet ditt, så hjelper vi deg!

Ved endring av ordre som allerede er levert, gjelder spesielle forhold til angrerett nedenfor.

3.2 Leveringstid

Forventet leveringstid kan variere fra produkt til produkt. Med mindre noe annet er spesifisert, er leveringstid vanligvis 15 minutter fra du kjøper det. Produkter forhåndsbestilt leveres så snart vi har mottatt varen på lager fra leverandøren. Dette skjer vanligvis på lanseringsdagen. Hvis ikke, vil produktet bli levert så snart som mulig.

3.3 Leveringsforsinkelse

Selv om vi gjør vårt ytterste for å levere det som er bestilt på lovet tid, kan det oppstå feil. Hvis leveransen forsinkes fra det som er lovet, vennligst kontakt oss umiddelbart slik at vi kan undersøke hvorfor leveringen forsinker. Hvis du ønsker å avbryte et forsinket produkt, vennligst kontakt kundeservice. Vi vil kontakte deg hvis levering er forsinket, og holde deg informert underveis.

3.4 Levering

Alle leveranser av digitale spillkoder vil bli gjort synlig på din brukerprofil på Spillhandel.no og det vil også bli sendt en ordrebekreftelse på e-postadressen du oppgav i kassen. Kontroller alltid at du har oppgitt riktig e-postadresse før du bekrefter bestillingen. Hvis du har oppgitt en feil e-postadresse kan du kontakte oss på chat og vi hjelper deg gjerne.


4. Angrerett

I henhold til returrett gjelder ingen tilbakekallingsrett ved kjøp av digitale spillkoder og nedlasting av produkter, da det er et produkt som på grunn av sin natur ikke kan returneres. I teorien kan et digitalt produkt bli solgt videre eller bli brukt på et seinere tidspunkt. Men vi gjør enkelte unntak på produkter vi selger mye av.

Er det et produkt vi selger mye av kan vi ta dette produktet i retur og selge det videre for deg. Dette kan ta opp til 3-7 dager og vi holder deg oppdatert underveis. Hvis koden er løst inn, er det ikke mulig å refundere eller annen kompensasjon. Hør med oss på chat om vi tilatter at produktet du har kjøpt av oss til å bli retunert.

I tilfeller der vi ikke kan levere bestillingen din på grunn feil, refunderer vi beløpet som ikke kunne leveres. Ingen refusjon utstedes på grunn av en teknisk feil i spillet, og spillet oppfyller ikke dine forventninger eller systemkravene ikke ble oppfylt. I tillegg vil det ikke bli utbetalt refusjon hvis produsenten av en eller annen grunn bestemmer seg for å endre språk- eller regionale restriksjoner. Spillhandel.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle endringer eller hendelser som er gjort i spillet eller på spilltjenesten etter at kjøpet var fullført.

4.1 Reklamasjonsrett 

Vi garanterer at alle spillkoder du kjøper hos Spillhandel.no vil fungere i 2 år fra den dagen du kjøper dem. Skulle spillet plutselig forsvinne fra spill biblioteket ditt eller være ugyldig, vil vi ersatte den uten kostnad eller refundere deg pengene tilbake. Kontakt kundeservice for ytterligere instruksjoner.


5. Integritet og personvern

Vi samler ikke personlig informasjon om deg når du besøker dette nettstedet. Opplysningene i kassen vil bli lagret i vår database for å administrere bestillingen din. Ingen informasjon om deg vil bli sendt til tredjepart.

5.1 Epost-policy

Når du kjøper noe fra Spillhandel.no, godtar du å motta e-post og nyhetsbrev fra oss. Du kan når som helst avbryte abonnementet ditt.


6. Foretaksopplysninger

Spillhandel.no

E-post: info@spillhandel.no

Foretaksadresse:
Infomax AS,
Skuteviksbodene 1-2,
5035 Bergen,
Norway.

Vårt enhetsregister er NO 921313683 MVA.