Lego Lord of the Rings

Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Lego Lord of the Rings
Se video
2solgt!
Spar {percentage}%kr
kr80,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Lego Lord of the Rings leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Lego Lord of the Rings (PC)

LEGO Lord av Rings er et Action-Adventure plattformspill for PC. Det er en annen avbetaling i rekken av lisensierte LEGO spill laget av Traveller's Tales Studios. I LEGO LOTR, tar spilleren del i de episke hendelsene kjent fra Lord av Rings trilogien av filmer, presentert med en komisk stil av tidligere LEGO spill. Spillet har 84 spillbare karakterer, inkludert medlemmer av Fellowship of the Ring, styrkene til Mordor og Jarnagard, og mange andre.

Gameplay

Spillet er lik den i andre spill i serien. Spilleren kontrollerer ett tegn med en annen som styres av AI eller den andre spilleren. Spillet består av klassiske elementer kjent fra andre plattform videospill, der spilleren må ofte bruke spesielle elementer for å fortsette videre. Det finnes flere typer elementer som er tilgjengelige i spillet, hvorav noen bare kan brukes av bestemte tegn. Mens kampene tegn kan bruke både kort og lang rekkevidde angrep.

Plott og tegn

Historien er basert tungt på tomten til Peter Jacksons The Lord av Rings trilogien, til det punktet at deler av dialogen er tatt direkte fra filmene. Spillets plot spenner over hele tre filmer: The Fellowship of the Ring, The Two Towers, og atter en konge, og har mange tegnsett på skjermen, samt de fra bøkene, som Tom Bombadil, Glorfindel, Glóins og Radagast The Brown. På den måten, både fans av en klassisk historie fra Tolkien bøker så vel som Jacksons tilpasninger ville være definitivt fornøyd med dette spillet.

Resepsjonen

Game mottatt gunstige vurderinger, både fra kritikere og spillere. En komisk ta på den populære serien, en stor liste av spillbare karakterer og imponerende mengde aktiviteter som kan gjøres i spillet var blant de sterkeste punktene i LEGO TLOTR navngitt av anmeldere. En annen stor fordel var den lisensierte karakteren av spillet, som tillot skaperne å gjennomføre selve filmen dialog, i stedet for grynt og reaksjoner karakteristisk for tidligere avdrag av LEGO-serien.

Sammendrag

LEGO Lord av Rings er en godbit for både yngre og eldre spillere. Barna vil like å hoppe rundt plattformer og knuse omgivelsene i fargerike murstein. Voksne vil sette pris på den komiske ta på LOTR serien og antall aktiviteter i spillet. Unn deg selv eller barna ved å kjøpe dampen nøkkelen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Lego Lord of the Rings til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Dual Core CPU 2GHz
Graphics: NVIDIA Radeon 7600 / ATI Radeon HD 1950
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 8 GB HD
System: Windows XP SP3 / Vista / Windows 7
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 7ESBR EveryoneUSK 6Violence
Bildegalleri Lego Lord of the Rings
Videoer Lego Lord of the Rings