Mafia III

Mafia III
Mafia III
Mafia III
Mafia III
Mafia III
Mafia III
Se video
0solgt!
Spar 52%kr425
kr204,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Mafia III (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Mafia III

Den klassiske simulatoren av en fungerende kriminalitet familien er tilbake med Mafia III fra Hangar13 og 2k Games. Satt i den vanskelige 1960-tallet i en fiktiv versjon av New Orleans kalt ny Bordeaux. Ta kontroll over Lincoln Clay, en Vietnam-veteran smir sin egen Mafia for å ta hevn på de som forrådte kriminalitet familien som adopterte skinke.

Åpen-verden av en realistisk by

En helt åpen verden delt inn i ti distrikter, er New Bordeaux revet i folkestykker av krigen mellom flere satser kriminelle opprettet. Mens noen av dem er alliert med spillets viktigste motstander, den Marcano familien, andre bestemmer seg for å bli med Lincoln Clay forsøk på å ta over Radios fra Marcanos. Den Radios føles nær livet, som gasstest distrikt vil reagere på Lincoln handlinger på en annen måte avhengig av innbyggerne. Mafia III's Nye Bordeaux reflekterer den kompliserte sosiale dynamikken på 1960-tallet.

Realistisk spilling

Mafia 3 skiller seg fra andre åpen-verden kriminalitet søl som Grand Theft Auto eller Saints Row serien. Som passer den type historie det står, er handlingen tonet ned for en mer autentisk rekreasjon av perioden. Aktivitetene Lincoln har tilgang til alle tilknytning til det generelle temaet for å ta kontroll over Radios fra mjuke til Marcanos og deres allierte. Mafia III gameplay er en tematisk og brutal reise tilbake i tid, ikke en Frognerparken for opprørende handling sekvenser kjent fra andre åpen-verden kriminalitet søl.

Fleksibel spilling

Lincoln Clay i løpet av sin tid i militæret var også deltar i skjulte operasjoner, og det viser i de tilgjengelige alternativene for skinke i spillet. Han kan nærme seg oppdrag åpenlyst, ved hjelp av slagkraftige skyting og dekke system for å eliminere var i en høyt og dristig krigserklæring. Fiendene reagere realistisk, så skyting seg inne beina ville ikke nødvendigvis lage seg opphøre skyting for du, skjønt de ville opphøre flytter. På den annen side, en snikende tilnærming og nøye eliminere spise motstandere uten å lage en lyd er som mulig, og belønnet med brutal kjøring animasjoner. Jeg tiden Lincoln vil være jeg står til å ringe i allierte for å hus skinke i kamp, ofte jeg står til å ta ut noen fiende på egenhånd, eller tilby en nyttig distraksjon.

Engasjerende historie

Akkurat som den første Mafia 3 trailer foreslo, tar spillet no moden, seriøs tone fokusert på hevn og forholdet mellom tegn. Spillet er satt i den fantastiske og urolige innstilling direkte inspirert av 1960-tallet New Orleans. Hovedpersonen, har Lincoln Clay å håndtere fiendtlighet mot skinke som en mann av blandet rase i tiden av sivil uro når hvit supremacists er en av organisasjonene som kontrollerer Radios. Historien er moden og kompleks, fylt med fleshed ut tegn med klare motiver. Forestillingene av skuespillerne, og utrolig oppmerksomhet til ansiktsuttrykk gjør Mafia III ' s fortelling føler ekte og troverdig.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Mafia III til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-10-06
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel I5-2500K / AMD FX-8120
Graphics: 2GB VRAM - NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD7870
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 50 GB HDD
System: Windows 7 64-bit
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Mafia III
Videoer Mafia III