Magicka

Magicka
Magicka
Magicka
Magicka
Se video
0solgt!
Spar 54%kr205
kr93,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Magicka leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Magicka foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Magicka (PC) fra kun 93kr

Magicka er et satirisk action-adventure spill satt i en rik fantasiverden basert på norrøn mytologi. Spilleren overtar rollen som en trollmann fra en hellig orden i oppdrag å stoppe en ond trollmann som har kastet verden i opprør, hans foul kreasjoner beleiret styrkene til gode.Spillere vil være i stand til å kombinere elementene til å kaste magi, skaper ødeleggelse og ødeleggelse på undersåtter av mørket. De vil også være i stand til å slå seg sammen med venner og kjempe seg gjennom kampanjen, eller teste sine ferdigheter i okkulte kunst gjennom andre utfordrende moduser.


I Magicka, opptil fire spillere ta på seg et storslått eventyr for å redde sin verden fra visse undergang ved hjelp av en fullstendig dynamisk spell system. Eventyret modus tar spillerne over tre forskjellige nivåer, alt fra de frodige skogene i fjellet daler til frosne haller av Mountain King hvor wits og kreativ tenkning er nøklene til seier.


I en hardcore Challenge-moduskan spillerne bekjempe bølger av fiender for å få plass på lokale og nettbaserte leaderboards.


Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Magicka til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Magicka
Videoer Magicka