Mass Effect: Andromeda

Spar kr 207 nå!
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Se Video
1solgt!
59% rabattkr349
kr142,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


Mass Effect: Andromeda leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Mass Effect: Andromeda foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Mass Effect: Andromeda fra kun 142kr

Etter fem år returnerer Mass Effect serien i herlighet. Mass Effect Andromeda er en ny start, satt i en annen tid, et annet sted, og har en rekke oppdateringer til det kjente formatet. Bli menneskehetens Pathfinder til en ny galakse, oppdag nye arter, og gjør ubehagelige allianser. Andromeda-galaksen venter på deg.

En helt ny verden

Si en lang søt farvel til Milky Way. Du har blitt valgt for å delta i en ekspedisjon til Andromeda-galaksen for å se etter nye habitater, allianser og teknologi. Reisen tar deg 600 år med reise i cryosleep, og det går ingen tilbake. Men hvorfor vil du ha det, når du kan være den første vesen fra vår galakse å sette foten på virkelig fremmede planeter?

Mass Effect Andromeda-spill

Å utforske fremmede lokaliteter krever ferdigheter og utstyr verdig til en explorer. Dette er grunnen til at Mass Effect Andromeda (PC) gir deg en jetpack: å gjøre traversen raskere, din kamp mer mobil, og dine dynamiske oppføringer mer stilige. Og hvis du trenger litt langdistanse reise, hvorfor sett deg på fire hjul, når du kan ha seks. Nomad er en raskere, bedre og slankere yngre bror til den berømte Mako fra Mass Effect 1.

Fritt formprogresjon

I gamle dager var det seks klasser. Men det er gammel historie nå. Pathfinder har tilgang til syv profiler og tre ferdighetsgrupper, og heller ikke begrenser fremdrift i andre. Lag hovedpersonen Sara eller Scott Ryder slik du vil spille dem. Og ikke bekymre deg for dårlige valg, omfordeling av ferdigheter og endring av profiler vil alltid være tilgjengelig.

Ny fiende

Etter Rachni, samlerne og huskene, gir Mass Effect Andromeda en ny mystisk fiende, kalt Kett. Disse bipedale vesener har en ukjent agenda som presser dem til å bli antagonistiske for utforskerens mål. Deres mørke, organisk utseende rustning gir dem et forstyrrende utseende, ikke ulikt proteserne. Vil Pathfinder avdekke sine mål og seire i motgang av motgang?

Belønning av leting

Masseffekt Andromeda gir en åpen verden verdt å utforske. Reis over fremmede planeter til fots eller i din trofaste Nomad og finn verdifulle ressurser til å min. Bruk funnene dine i et utformingssystem som lar deg lage bedre versjoner av våpen og rustning. Bare fordi du er ny i byen betyr det ikke at noen vil sette opp med ditt utdaterte utstyr!

Viktige funksjoner

Mass Effect Andromeda tar spillerne på en reise der ingen fra Melkeveien noensinne har satt foten. Gå på en 600-årig reise til en galakse langt unna og finn ut om det er et sted menneskehet der ute.

Mass Effect Andromeda-funksjoner

  • Progressivitet - klassene fra den første ME-trilogien er borte. Form dine ferdigheter på samme måte som du vil, og omform dem med enkle respekter.
  • Bedre traversal - enten til fots støttet av en helt ny jetpack eller i Nomad, en bedre, raskere, slankere versjon av ME1 Mako, Å reise på Mass Effect Andromeda open world er bedre enn noen gang i serien.
  • Nye helter - følg Ryder søsken, Sara og Scott, og hjelpe en av dem til å bli en fullverdig Pathfinder.
  • Co-op multiplayer - popp inn i multiplayer når som helst og samarbeide med venner for å fullføre spesielle oppdrag og dele det morsomme.
  • Fantastisk kunst - Mass Effect Andromeda bruker Frostbite 3-motoren til sine grenser, og gir deg nydelig 4K grafikk for å beundre.

Mass Effect Andromeda (PC) for Origin er et digitalt produkt. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-03-23 ??

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Mass Effect: Andromeda til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri Mass Effect: Andromeda
Videoer Mass Effect: Andromeda