Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising: Revengeance
Metal Gear Rising: Revengeance
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr164,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Metal Gear Rising: Revengeance leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Metal Gear Rising: Revengeance (PC)

Metal Gear Rising: Revengeance (PC)

Metal Gear Rising er en spin-off fra Metal Gear saga, der du kontrollerer en kybernetiske karakter. Gjennomført av to store utviklingsteam (Kojima Productions og Platinum Games). Revengeance tilbyr en frisk opplevelse som kombinerer elementer av action og fortelling, fordype spillerne i det omfattende universet av Metal Gear. Dykk ned i den fascinerende saga, der private militsen og cyborgs er ansvarlig for virksomheten til krig.

Historien om MGRR

I Revengeance, vil du kontrollere Raiden, en soldat forvandlet til en kybernetiske Ninja, halvt menneske, en halv maskin, bevæpnet med en Katana og motivert av en tørst etter hevn. Sverdet er et nøkkelelement i spillet. Bruk den til å drepe dine fiender og ødelegge scenen. Hovedpersonen kjemper mot et ondt som lurer i verden. Tomten har interessante vendinger, pompøs samtaler og velskrevet tegn. Handlingen foregår i unike miljøer.

Besøk steder som Denver, Mexico eller Pakistan, hvor bortsett fra fiender vil du oppleve en masse gjenstander som kan kasseres med katana din. Ødelegge broer, trær, biler, og til og med vannmeloner!

Bruk dine spektakulære Stealth ferdigheter til å fange din uvitende fiender bakfra og avslutte dem med et enkelt angrep. Kombiner dine angrep for å lage forskjellige kombinasjoner og Nyt et spennende show fylt til randen med forbløffende kampsituasjoner. Revengeance er laget for å nytes på nivået av gjenspillbarhet og vakkert skapt visuelle.

Gameplay og karakterer

Den MGRR gameplay er enkel og utrolig vanedannende: bare hit og kutte hele tiden under eventyret. Med din Katana, er du i stand til å drepe alle typer fiender som vises i din vei. Metal Gear Rising: Revengeance velger hastighet og immediacy. Det er to hoved angrep, rask og myk, og den sterke & tregere en.

Oppdag en kompleks og innovativ Blade-modus, som gjør det mulig å fokusere på fienden og gjøre kutt i en helt gratis måte. I løpet av spillet, vil du ha en energi bar som kan lades ved å ta celler fra fiender etter at du rive dem fra hverandre. Den dueller mot disse fiendene er, uten tvil, virkelig unik & fantastisk. I tillegg kan du også sette pris på raske tids hendelser. Husk å mestre ulike blokkerende teknikker for å beseire dine fiender lett.

Mottakelser i spillere samfunnet

Metal Gear Rising: Revengeance har blitt positivt gjennomgått av spillerne fra hele verden så langt. Spillet mottar høy score og mange positive kommentarer på Steam samfunnet. MGRR er definitivt et spill som du vil huske og det er anbefalt for elskere av Hack and slash sjangeren.

Kjøp Metal Gear Rising: Revengeance uten overpricing, laste den ned via Steam og installere det på datamaskinen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Metal Gear Rising: Revengeance til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Core i5-2400 3.1GHz
Graphics: GeForce GTS 450
Memory: 2 GB
Diskspace: 25 GB
System: Windows XP / Vista / 7 / 8
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Metal Gear Rising: Revengeance
Videoer Metal Gear Rising: Revengeance