Metro 2033 Redux

Metro 2033 Redux
Metro 2033 Redux
Metro 2033 Redux
Metro 2033 Redux
Metro 2033 Redux
Metro 2033 Redux
Se video
0solgt!
Spar 40%kr212
kr126,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Metro 2033 Redux (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Metro 2033 Redux

Før du kjøper Metro 2033: Redux (PC) du sannsynligvis vil vite hva som er forskjellen mellom Redux og den opprinnelige versjonen av Metro 2033. Innenfor rammen av et plott, vi fortsatt spiller det samme FPS spillet basert på en roman av Dmitry Glukhovsky. Du spiller rollen som en protagonist en ung mann kjent som Artyom. Artyom er bosatt i post-apokalyptisk Russland i år 2033. Etter apokalypsen, er jorden i utgangspunktet beboelig og overlevende lever i Moskvas Metro-system.

Det er for tiden 40 000 mennesker som bor i metro-systemet , men stedet kan ikke betraktes, en trygg himmel. Folk er døende, lider av mangel på mat og vann, men det er langt fra verre ting som skjedde. Det er en ny art av mutanter kjent som den mørke Ones.

De var i stand til å finne inngangen til Metro og begynte å angripe mennesker. Artyom med noen andre Rangers må gå på overflaten for å finne en måte å beskytte sine folk. Spillet ble endret selv i sammenheng med både mekanikk og gameplay selv. Hele Metro 2033 ble gjenoppbygd ved bruk av Metro: Last Light motor. Med andre ord, begge spillene ser like ut og mekanikk som du kanskje kjenner fra Last Light er nå tilgjengelig i Metro 2033. For eksempel kan du tørke av masken. Våpenet tilpasning er endelig anvendelig inne Metro 2033, likeledes idet lydløs fjerning.

Videre ble et par våpen fra Last Light og DLC's lagt til dette spillet. Noen steder ble også endret og utvidet. hvilken? Vel det er opp til deg å finne. Men den beste delen av det er det faktum at du kan velge mellom to moduser: overlevelse og spartansk. Den første er lik Metro 2033 med begrensede ressurser, tvinger deg til å planlegge hvert trinn. Spartan derimot, gjør spillet ser ut som Metro: Last Light. Fylt med handling og ødeleggelse av dine fiender.

Derfor er det opp til deg hvilken gameplay stil du skal velge. Som det kan sees, selv folk som allerede har spilt i den opprinnelige versjonen av Metro 2033 kommer til å finne noe nytt i dette spillet. Vi kan fortelle deg dette mye, besøk katakombene for å se hva vi mener.

Figurer i spill

En av de viktigste elementene i Metro franchise er tegn. Det så mange mennesker du kommer til å møte. Først er det Artyom som ble født ikke lenge før apokalypsen. Derfor vet han ingenting om den normale verden og lever på overflaten.

Imidlertid, på grunn av en sprø tilfeldighet han er nå betraktet som en valgt ettall hvem er antok å bevare menneskeheten. Så er det Eugine som faktisk er en sekundær karakter. Han er den beste venn av Artyom og er stadig fornærmende ham (på en vennlig måte). Når Eugine er endelig drept av Dark Ones, Artyom endelig bestemmer seg for å ta saken i sine egne hender.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Metro 2033 Redux til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.2+ GHz Dual Core CPU / better
Graphics: GeForce 8800 GT 512 MB
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 10 GB available space
System: Windows Vista / 7 / 8
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18DrugsSexGamblingViolenceBad language
Bildegalleri Metro 2033 Redux
Videoer Metro 2033 Redux