Metro: Last Light Redux Xbox ONE

Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Se video
0solgt!
kr244,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Metro: Last Light Redux Xbox ONE (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Metro: Last Light Redux Xbox ONE

Metro: Last Light Redux er den endelige versjonen av den kritikerroste Metro: Last Light , gjenoppbygget i den siste og største iterasjonen av 4A Engine for Next Gen. Nybegynnere får sjansen til å oppleve en av de fineste historiedrevne skytterne av all tid; et episk eventyr som kombinerer gripende overlevelsesfrykt, utforskning og taktisk kamp og skjevhet.

Denne definitive versjonen inneholder også alle tidligere utgitte DLC, og legger til 10 timers bonus-single-player innhold til den enorme solokampanjen. Fans av det opprinnelige spillet vil legge merke til nye funksjoner og gameplay forbedringer, inkludert nye melee animasjoner, muligheten til å sjekke dine klokke og ammunisjon forsyninger i fly, og nye full-body spiller animasjoner.

Og de som favoriserte mer overlevelse-horror orientert spill av kultprequel Metro 2033 , vil finne en ny måte å oppleve kampanjen på, takket være introduksjonen av to unike Play Styles - Overlevelse og spartansk. Den forrige forvandler siste lys fra en mer action-orientert stealth combat-opplevelse til en fyldig, langsom brenningskamp for overlevelse. Med den legendariske Ranger Mode inkludert for å tilby et ekstra lag med utfordring og nedsenking, tilbyr Metro: Last Light Redux timer med AAA-spill for en utrolig pris.

Nøkkelfunksjoner

  • Fordyp deg i Moskva Metro - vitne til en av de mest atmosfæriske verdener i spill som ble levendegjort med fantastisk neste gener visuals på 60FPS Brave grusomhetene til den russiske apokalypsen - utstyre din gassmaske og et arsenal av håndlagde våpen når du møter trusselen om dødelige mutanter, menneskelige fiendere og det skremmende miljøet selv.
  • Rebuilt og Remastered for next-gen - med alle tidligere DLC-innhold inkludert, nye moduser og funksjoner, og mange spillforbedringer, er dette den endelige versjonen av den kritikerroste klassikeren som både fans og nybegynnere vil nyte.
  • li> To unike spillestiler: "Spartansk" og "Overlevelse" - nærme spillet som en langsom brennende overlevelsesskrekk, eller takle den med en spartansk rangeres kampkunnskaper i disse to unike modiene.
  • Den legendariske Ranger-modus returnerer - våger du å spille den fryktelige Ranger-modusen? Ingen HUD, brukergrensesnitt, dødbringende kamp og begrensede ressurser kombinerer for å oppnå den ultimative dyktige opplevelsen.

Utgivelsesdato: 2014-08-27

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Metro: Last Light Redux Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2014-08-25
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Ja
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Metro: Last Light Redux Xbox ONE
Videoer Metro: Last Light Redux Xbox ONE