Metro 2033 Redux Xbox ONE

Metro 2033 Redux Xbox ONE
Metro 2033 Redux Xbox ONE
Metro 2033 Redux Xbox ONE
Metro 2033 Redux Xbox ONE
Metro 2033 Redux Xbox ONE
Metro 2033 Redux Xbox ONE
Se video
0solgt!
Spar 22%kr319
kr248,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Metro 2033 Redux Xbox ONE (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Metro 2033 Redux Xbox ONE

Metro 2033 Redux er den endelige versjonen av kult klassisk "Metro 2033", gjenoppbygget i den siste og største iterasjonen av 4A Engine for Next Gen. Fans av det opprinnelige spillet vil finne den unike verden av Metro transformert med utrolig belysning, fysikk og dynamiske værvirkninger. Nybegynnere får sjansen til å oppleve en av de fineste historiedrevne skytterne av all tid; En episk eventyr som kombinerer gripende overlevelsesfrykt, utforskning og taktisk kamp og skjegghet.

Alle spilloppdateringene og funksjonene fra den anerkjente etterfølgeren "Metro" Last Light "er overført til Metro 2033 Redux - Superior AI, kontroll, animasjon, våpenhåndtering og mange flere - å skape en spennende opplevelse for både nybegynnere og veteraner. Med to unike spillestiler, og den legendariske Ranger Mode inkludert, tilbyr Metro 2033 Redux timer med AAA-spill for en utrolig pris.

Funksjoner

  • Forsink deg i Moskva Metro - vitne til en av de mest atmosfæriske verdener i spill som ble levendegjort med fantastiske neste-gen-visuals på 60FPSBrave forferdene til den russiske apokalypsen - utrust ditt gassmaske og et arsenal av håndlaget våpen når du møter trusselen om dødelige mutanter, menneskelige fiendene og det skremmende miljøet selv.
  • Rebuilt og Remastered for neste gener - dette er ikke bare "HD-port ." Metro 2033 har blitt gjenoppbygget i det kraftig forbedrede Last Light-motoren og gameplay-rammeverket, for å skape den endelige versjonen av kultklassen som både fans og nybegynnere kan nyte.
  • To unike Play Styles: "Spartan" og "Overlevelse" - nærme spillet som en langsomt brennende overlevelsesskrekk, eller takle den med en spartansk rangeres bekjempelsesferdigheter i disse to unike modiene.
  • Den legendariske Ranger-modusen returnerer - våger du å spille den fryktelige Ranger-modusen? Ingen HUD, brukergrensesnitt, dødbringende kamp og begrensede ressurser kombinerer for å skape den ultimative oppslukende opplevelsen.
Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Metro 2033 Redux Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2014-08-25
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.2 GHz Dual Core CPU
Graphics: 512 MB VRAM - GeForce 8800 GT / GeForce GTS 250
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 10 GB HD
System: Windows Vista / Win 7 / Win 8
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16MatureUSK 18DrugsViolence
Bildegalleri Metro 2033 Redux Xbox ONE
Videoer Metro 2033 Redux Xbox ONE