Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Se video
0solgt!
Spar 76%kr425
kr100,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Middle-earth: Shadow of War leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War er det andre kapitlet i historien om Talion, Ranger of the Black Gate. En direkte oppfølger til et treffspill Middle-Earth: Shadow of Mordor, det ekspanderer på hvert system sett i forgjengeren. Forbered deg på et bedre Nemesis-system, bedre utstyr og mer fremtredende historier. Mordor er moden for å ta!

Det neste kapitlet

Da du dro Talion i Shadow of Mordor, hadde han en plan. I Shadow of War vil du hjelpe ham med å sette den i gang. Bruk den nye kraften til å undertrykke og kontrollere en Orc-hær, legge sieger til fiendens festninger, og ta på seg den største trusselen for alle. Middle-earth: Shadow of War (PC) tar Talion over Mordor på en hevnlig erobring, og du kan se hvert skritt av veien. Hvordan vil historien om Ranger og Wraith ende? Bare en måte å finne ut.

Nemesis 2. 0

Skyggen av Mordor står tilbake, utvidet og dypere. Forge unike personlige historier med orkene, trollene og andre vesener som står mot deg. Vitne prosessert genererte fremtredende historier av hevn, svik og uventet lojalitet. Samspillet med dine ork-tjenere er mer detaljert, betyr noe mer enn før, og de kan redde huden din så ofte som de kan bli til blodige vendetter. Vil du bringe dem alle under Bright Herrens banner eller drepe alle på vei?

Endre verden

Dine beslutninger påvirker mer enn bare hærenes form. Hver festning du kan erobre dynamisk, endrer funksjoner for å matche den herskende Overlord og stammen. Fang dem selv, etabler din egen lojale krigsførende som overlord, og festningene dine vil forandre seg for å reflektere det. Regionen vil følge med, omformes og revitaliseres. Hvert playthrough bringer unike Overlords and Fortress ... innredning, og du vil aldri løpe inn i de samme fiender to ganger.

Utvidet tilpasning

I det første spillet kan du bruke kraftige runer til utstyret ditt. Shadow of War bringer et helt arsenal av våpen og rustning for deg å skaffe. Velg det beste utstyret for å gjøre Talion enda bedre til det du anser er avgjørende for spillestilen din. Samle kraftige sett med tematisk rustning og få bonuser som forbedrer gameplayopplevelsen din drastisk. For ikke å nevne at rustningstykkene vil se veldig søt ut på den sure Ranger. Erobre Mordor og se det godt ut!

Dynamisk, væskekamp

År med opplæring og kampopplevelse, og bli slått sammen med en innpakning av en gammel elvenherre, gjør Talion til en terror på slagmarken. Bruk intuitive kontroller for å gjøre Ranger eviscerate hundrevis av orker på tvers av gjennomspillet ditt. Vakkert brutale animasjoner strømmer sømløst fra hverandre som fiender faller. Bare vær forsiktig så du ikke ignorerer omgivelsene dine. Hvis du bor ved sverd, er det ikke så vanskelig å dø ved sverdet (i ryggen).

Nøkkelfunksjoner

Middle-earth: Shadow of War er et oppfølger til 2014-treffspillet Middle Earth: Shadow of Mordor, dets hendelser plukker opp umiddelbart etter at det første spillet slått av. Løft en Orc-hær ved hjelp av nyfødte krefter og forvandle det helvete landskapet til Mordor i ditt eget bilde gjennom å erobre. Din nigh-unstoppable kamp ferdigheter vil være en stor ressurs i dette oppdraget.

Midtjord: Skyggen av krigsfunksjoner:

  • Nemesis 2. 0 - nå handler det ikke bare om å skape unike fiender. Forge allianser, få lojale ledere og feltmassive hærer.
  • Visceral kamp - kjede ondskapsangrep, dytt dine fiender med presise motangrep, og bruk krefter gitt av Wraith.
  • Sieges and overlords - bly dine hærer mot Saurons styrker og ta sine festninger for deg selv. Regionen vil endres for å gjenspeile det.
  • Loot and stats - tilpasse utseendet og evner med tonn tematisk lodd, som Númenórean rustning. Gjør din Talion unik.
  • Det neste kapittelet - nå får du vite hva som skjedde med Talion etter at han ble truffet for å skape jordskjelv i slutten av Shadow of Mordor.

Middle Earth: Shadow of War Standard Edition (PC) for Steam er et digitalt produkt.

Utgivelsesdato: 2017-10-10

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Middle-earth: Shadow of War til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-10-09
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-2550K 3.4 GHz
Graphics: GeForce GTX 670
Memory: 8 GB
Diskspace: 60 GB
System: Windows 7 SP1
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Middle-earth: Shadow of War
Videoer Middle-earth: Shadow of War