Minecraft PC

Spar kr 187 nå!
Minecraft PC
Minecraft PC
Minecraft PC
Minecraft PC
Minecraft PC
Minecraft PC
Minecraft PC
Se Video
100+solgt!
62% rabattkr299
kr112,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Microsoft


Minecraft PC leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Minecraft PC foregår via Windows. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Windows.

Hvordan aktivere via Windows?

Aktivere Minecraft på Windows Store

Key aktivering

1. Gå til https://account.microsoft.com/billing/redeem og logg på en Microsoft konto.

2.Skriv inn koden du mottok fra oss på 26 siffer.
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er ready for å installeres.
4. Gå til Start > Microsoft Store. Så trykker du på 'Mitt bibliotek' for å finne spillet.


  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Minecraft PC fra kun 112kr

Frihet til å skape

Bygg hva du vil med en rekke forskjellige blokker. Lag avanserte boliger og objekter, utvikle komplekse byer, landsbyer, gruver og til og med hele miljøer. Skjær ned trær, min stein, samle gress og slåss med farlige monstre. En avansert laging mekanisme og endeløse ressurser kan du lage nesten alt du kan forestille deg.

Føl tilfredsstillelse av å bygge din egen by, dyr penner, jordbruksområde, og til og med en automatisert sopp gård!

Storslått landskap

Forestill deg en endeløs verden full av kubikk fjell, daler og daler. Alle visualobjekter ser fin og naturlig og piksel teksturer gir en unik sjarm. Utforsk endeløse ørkener, regnskog, underjordiske tunneler og gruver, skjulte templer og enda en dimensjon.

Bli overrasket av overflod av dyr, planter og bygningsmaterialer. Fordyp deg i den uforutsigbare, ville og vakre verden av Minecraft.

Uendelig & tilfeldighet

Hver gang når et nytt spill starter, blir en helt frisk verden generert. Hele nye geografiske regioner dukker opp. Grønne daler, sumper, fjell og ørkener. Alt i Minecraft er uendelig, slik at du kan nyte tonnevis av timer med sightseeing!

Overleve mørket

Start et nytt spill, og du vil vises på et tilfeldig sted i en tilfeldig generert verden. Som en ensom spiller uten utstyr, er du helt på egen hånd, dømt til å overleve. Skynd deg fordi du bare har en dag å bygge et ly, finne mat, og for å unngå å møte monstre om natten. Hvis du ikke klarer å bygge en seng før natten, vil du bli tvunget til å vente og lytte til lyden av monstre. Vokt dere for villvin, de er veldig fordekte og kan ødelegge alt du bygger. Den første natten er alltid en ekstremt spennende opplevelse! Bygg et trygt tilfluktssted og prøv å overleve så lenge som mulig. Samle frukt, plante grønnsaker, og bake kjøtt. Hold deg unna mørket fordi når natten kommer, monstre våken.

Sett en felle, smi rustning & sverd og forsvare deg mot farlige fiender.

Gruve råvarer

Lag godt utviklede gruver å trekke ut kull, jern, gull, sølv og andre viktige råvarer. Besøk tilfeldig genererte grotter på jakt etter sjeldne diamanter, ødelegge monsteret habitater i forlatte fangehull og være forsiktig med å falle i lava.

Tekstur pakker & kart & skins

Minecraft er et veldig populært spill som nytes av millioner av spillere fra hele verden. Nyt Minecraft i ulike ansikter. Prøv forskjellige skins, tekstur pakker og Last ned tilpassede Verdenskart laget av andre, ekstremt talentfulle spillere. Oppdag endeløse mengder av ulike mods som kan helt endre spillet ditt.

Fornøyelig flerspillermodus

Laging med vennene dine kan ta timer med underholdning! Hev majestetiske konstruksjoner og bygg uendelige byer & landsbyer med spillere fra hele verden. Gå offentlig og vise gode bygge ferdigheter på nettet.

Oppdag polert Minecraft!

Minecraft: Windows 10 Edition er mye mer optimalisert, glattere og positivt ute.

Nyt helt forskjellige alternativer menyen, 56 totalt prestasjoner mer enn PC Minecraft.

Kjøp tilpassede skall-og tekstur pakker fra Minecraft store, få kontakt med vennene dine via Xbox Live. Du endrer enkelt spillmodus når som helst. Last ned og Eksporter verden filer med avslutningen. mcworld å dele med andre mennesker. Inviter venner til å spille på din egen personlige verden eller lage en server for å spille online med dem. Minecraft: Windows 10 Edition er kompatibelt med ulike virtuelle virkelighetshodesett og med Microsoft-teamet som jobber med det for å gjøre spillet jevnere og mer optimalisert, kan du nyte tonnevis av nye implementeringer!

Viktige funksjoner

  • Ubegrensede muligheter for etablering: bygge enorme slott, landsbyer, tettsteder, gruver og mange mange flere!
  • Minecraft: Windows 10 Edition inneholder nye, forbedrede løsninger: Gled deg over polert, mer optimalisert og jevnere Minecraft med tonnevis av nye skins og tekstur pakker
  • Spill med dine venner: Lag din egen server og bygg episke konstruksjoner med andre spillere
  • Få kontakt med andre spillere via Xbox Live
  • Eksportere & laste ned verden filer
  • Vakkert designet, tilfeldig genererte endeløse verdener
Merk: Dette produktet kan kun innløses via Microsoft.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Minecraft PC til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Windows-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Windows PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Windows klient.
Bildegalleri Minecraft PC
Videoer Minecraft PC