Minecraft Java Edition

Spar kr 157 nå!
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Minecraft Java Edition
Se Video
3solgt!
39% rabattkr399
kr242,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ

Nedlastbar via Offisiell nettside


Minecraft Java Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Minecraft Java Edition foregår via Offisiell nettside. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Offisiell nettside.

Aktivere Minecraft på Windows Store

Key aktivering

1. Gå til http://microsoft.com/redeem og logg inn på en Microsoft konto.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss på 26 siffer.
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert og du vil få opp at nøkkelen er klar til å installeres.
4. Du kan åpne opp Microsoft Store applikasjonen på PC'en din og trykke 'Mitt bibliotek' for å finne spillet.

N.B: Husk å være innlogget på den samme Microsoft kontoen du aktiverte spillet under eller så finner du ikke spillet i ditt bibliotek! Du trykker på ikonet ved siden av 'Søk' for å logge inn på en Microsoft konto

 • Produktinformasjon
 • Screenshots
 • Video

Kjøp Minecraft Java Edition fra kun 242kr

Verden er din lekeplass. Minecraft har kreativitet faktor og fleksibiliteten matchet bare ved å spille med LEGO. Det finnes ingen bedre spill på PC eller konsoll for å fange gleden ved å holde kreftene til skapelsen i hånden. Enten du velger å utforske den grenseløse verden, eller for å skape en festning og styre over regionen, gir Minecraft deg evner til å gjøre det.

Minecraft spillverdenen

Minecraft-verdenen er bygget utelukkende av blokker plassert på et rutenett. Den strekker seg over en potensielt uendelig, Prosedyremessig generert plan. Etter hvert som du reiser oppdage nye biomer, hver rik med nye materialer for deg å høste. Utforske grotter og ruiner fulle av monstre ut for å få deg og ressurser for å ta.

Minecraft åpen spilling

Minecraft-spilling gir deg perfekt frihet. Utforske verden, håndverket selv verktøyet for å overleve, eller søke sjeldne materialer for å fullføre en ambisiøs konstruksjon. Dine belønninger kommer fra tilfredsstillelse og en følelse av makt over miljøet som du klarer å bygge stadig mer komplekse strukturer. Sett ut mål for deg selv og bruke et robust konstruksjon system for å oppnå dem. Potensielt uendelige verden skapt av spillet er ditt for å transformere.

Robust konstruksjon system

Minecraft har hundrevis av laging oppskrifter for spillerne å oppdage og bruke. Fra verktøy til våpen og rustninger til estetiske tillegg til husholdningene, er det nok å fortsette å spille i årevis. Legg til dette materialet med spesielle egenskaper, og du vil lage komplekse mekaniserte ordninger og logikk motorer på kort tid.

Minecraft spillmoduser

Det er flere spillmoduser å velge mellom. Overlevelse modus kaster du tomhendt inn i en fiendtlig verden, hvor du må skjære et sted for deg selv med bare hender og økende antall verktøy. Den ekstreme versjonen er hardcore-modus, med bare 1 liv og permanent død av avataren din og verden skapt for det. Creation modus slipper løs fantasien, og gir deg ubegrensede ressurser, udødelighet og evne til å fly slik at du kan omforme ansiktet av verden som du vil. Spectator-modus gjør deg til et spøkelse, fritt fase gjennom blokkene for å utforske hva som ligger utenfor.

Nettbaserte Minecraft-modi

Adventure modus skaper kontrollerte miljøet plassere tilpassbare restriksjoner av deltakerne, å ha dem oppleve verden på en måte skaperen ment. Eller sette opp en server en nyte det fulle omfanget på MINECRAFT PC online multiplayer med dine venner og likesinnede spillere, sammen skape utrolige prosjekter.

Viktige funksjoner

Minecraft-funksjoner

 • Potensielt uendelige verden for spillerne å utforske. Prosedyremessig generert som du reiser videre, alltid holder noe å overraske deg med.
 • Flere spillmoduser, hver catering til en annen gameplay, fra overlevelse til leting til grenseløs skapelse. Bli med venner og sammen skape underverk.
 • Samhandle med mobs, fra dyreliv til monstre, gjør Minecraft at du aldri føler deg alene i sin enorme verden. Fight dem, flokk dem eller spise dem, er du kongen av landet.
 • Andre dimensjoner å utforske, Nether og end Realm vente bare på den andre siden av portaler du kan opprette.
 • Dag og natt syklus endrer spillet mellom sikker leting og en kamp for å overleve når monstrene kommer om natten.
 • Robust online fellesskap dele råd og obskure laging oppskrifter.

Hvis du føler at begrensningene til andre spill for å begrense, har du grenseløs fantasi venter på en stikkontakt eller du liker laging-tunge overlevelse spill, Minecraft er spillet for deg.

Andre versjoner av Minecraft

Dette produktet er også tilgjengelig i følgende versjoner. De er ikke inkludert i dette kjøpet.

 • XBOX-360
 • XBOX One
 • PlayStation 3
 • PlayStation 4
 • OS X
 • Linux
 • Android
 • Ios
 • Windows-telefon
 • På PlayStation Vita
 • Bringebær pi
 • Universell Windows-plattform
 • Wii U

Systemkrav for Minecraft

Hvis du kan kjøre operativsystemet, kan du kjøre Minecraft. Minner om 8-bits spill, en blokk-og-grid basert verden med enkle, men klare teksturer og enkel fysikkmotor lar deg spille på nesten alle moderne system. Minecraft ble utgitt på alle essensielle plattformer fra Windows PC-er til mobile enheter.

Slik aktiverer du Minecraft-nøkkelen:

 • Gå til https://minecraft. net/en-us/innløse/
 • Klikk på "Registrer deg for en mojang konto" eller Logg inn hvis du allerede har en konto.
 • Velg «løs inn gave kode eller forhåndsbetalt kort», og skriv inn koden din. Husk å skrive inn nøkkelen uten mellomrom eller pauser.
 • Minecraft (PC) er et digitalt produkt-ingen eske inkludert. Koden må være aktivert på den offisielle Minecraft-nettsiden.

  Fortsett å lese

  Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

  Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Minecraft Java Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Offisiell nettside-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

  Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

  Legg til CD-nøkkelen til din Offisiell nettside-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Offisiell nettside PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Offisiell nettside klient.
  Bildegalleri Minecraft Java Edition
  Videoer Minecraft Java Edition