Miscreated

Miscreated
Miscreated
Miscreated
Miscreated
Miscreated
Miscreated
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr188,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Miscreated leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Miscreated (PC)

Utforsk den post-apokalyptiske verden

Det er året 2089 og jorden blir mer og mer øde hver dag etter to kjernefysiske kriger. Hvem skal ha skylden? Det er ikke tid til det, så du bør raskt ta lagrene og møte den omkringliggende situasjonen. Vandrende gjennom post-apokalyptisk ulmende ruiner, vil du komme over organiserte kriminelle grupper så vel som horder av blod-tørst zombier og mutanter, som aldri vil gå glipp av en sjanse til å angripe deg. Se opp, som de kan være bokstavelig talt overalt. Ikke glem også om andre spillere, som Miscreated har et MMO gameplay.

Multiplayer til full

Takket være multiplayer-orientert gameplay, tilbyr spillet utallige måter å spille på. Andre spillere kan bli dine beste venner eller verste fiender. Samarbeid med dem for å stå sammen mot ulike utfordringer, men husk at situasjonen kan endre seg en dag. Åpne PvP systemet tillater spilleren å komme inn i spillets ånd, oppmuntrende noen ganger å Freeload andre spillere, backstabbing dem etterpå. Dødsfall og resurrections er av daglig forekomst her. Hvis du ser en døende person, kan du ta dem rundt eller polere dem av, sparket hans utstyr. Når noen dreper deg, kan du sverge å ta hevn på ham og vice versa. Tildele en premie for hodet av en plageånd eller forræder. Husk bare at som i det virkelige liv-her i dag, borte i morgen.

Oppdag uforlignelige realisme

Du vil raskt finne ut at Miscreated's gameplay fokuserer tungt på realisme, tvinger deg ikke bare til å utforske kartet og drepe fiender, men også for å kontrollere tilstanden til spilleren. Husk å holde sult og vann nivåer på riktig nivå hvis du vil at hovedpersonen å være fullt effektiv. Unngå overmuch bestråling, kle dine sår, med mindre du ønsker å bli en godbit for andre skapninger. Oppdag også realistiske omgivelser med sin Live integrasjon med tidssonen på serveren din. Denne fantastiske funksjonen vil ha en betydelig innvirkning på spillingen din, mens du vil krysse 64km kvadrat ødemarka. Snike rundt i løpet av dagen og gjemme seg i løpet av natten. Ta hensyn til også værforholdene, som en uskyldig yr kan bli en kraftig regn eller tåke, betydelig kompliserer dine handlinger. Vind kan også endre dine kuler banen, akkurat som tyngdekraften og luftmotstand.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Miscreated til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.4 Ghz Intel Core 2 Duo / AMD Phenom X2
Graphics: NVidia Geforce 460GTX / AMD Radeon HD5850
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 20 GB HD
System: Windows 7
Other: Broadband Internet connection
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16ViolenceOnline Play
Bildegalleri Miscreated
Videoer Miscreated