Monkey Island - Special Edition

Spar kr 93 nå!
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Monkey Island - Special Edition
Se Video
1solgt!
54% rabattkr171
kr78,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Monkey Island - Special Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Monkey Island - Special Edition foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Monkey Island - Special Edition fra kun 78kr

The Secret of Monkey Island: Special Edition gjenspeiler det internasjonalt anerkjente klassiske spillet (opprinnelig utgitt i 1990) for både originale og nye publikum. Utviklingslaget på LucasArts bringer spillet inn i den moderne tid med en helt ny gjentatt samtidskunststil, en re-mastered musikalsk poengsum, full voiceover og et grundig hint system for å hjelpe spillerne gjennom spillets side -spalting puslespill.

Purister vil også glede seg over muligheten til å sømløst bytte mellom den oppdaterte håndtegnede re-imagining og den originale klassiske versjonen. Spillets vridbare tomt fører vår naive helte på et morsomt, swash-buckling-søk etter den fantastiske hemmeligheten til Monkey Island. Tales of pirate rikdom lokker ham til M & ecirc; l & eacute; e med høye forhåpninger, ingen penger og umettelig nysgjerrighet. Hvis han er flink nok, vil han vinne tilliten til M & S's pirater og finne seg blåst av skjebnesvindene mot den skremmende og legendariske Monkey Island - et eventyr som ville slappe av bein til selv den mest blodtørste buccaneeren. Wannabe pirat Guybrush Threepwood, og nå zombie piraten LeChuck, kommer tilbake i det som lenge har vært ansett som en av de største LucasArts eventyrspillene hele tiden.

Monkey Island 2 Special Edition: LeChucks Revenge gjengir trofast den klassiske Monkey Island-oppfølgeren i signatur spesialutgave detalj. Utvide på den svært vellykkede The Secret of Monkey Island: Special Edition på nesten alle måter, vil fans nå oppleve nye unike spesialutgavefunksjoner og samhandle med verden av Monkey Island som aldri før. Etter å ha tilsynelatende beseiret den onde spøkelsespiraten LeChuck i sitt første eventyr, setter Guybrush Threepwood sine severdigheter på den legendariske skatten til Big Whoop.

Men vent, LeChuck er nå tilbake i zombieform, og han er ute for hevn. Guybrush må bruke sin wits, hans humor og hans umettelige ønske om eventyr for å beseire sin nemesis en gang for alle, og virkelig vise seg som den største piraten i Karibia. Voodoo dukker, spytkonkurranser og fornøyelsesparker er bare noen av utfordringene Guybrush må overvinne når han møter gamle venner, kjemper mot nye fiender og bruker hver unse av hans mojo for å overvinne vrede av LeChucks hevn.

Viktige funksjoner

Dette produktet inkluderer:

  • The Secret of Monkey Island: Spesialutgave
  • Monkey Island 2 Spesialutgave: LeChucks Revenge
Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Monkey Island - Special Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Monkey Island - Special Edition
Videoer Monkey Island - Special Edition