Monster Hunter: World - Iceborne

Monster Hunter: World - Iceborne
Monster Hunter: World - Iceborne
Monster Hunter: World - Iceborne
Monster Hunter: World - Iceborne
Monster Hunter: World - Iceborne
Monster Hunter: World - Iceborne
Se video
100+solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar 13%kr532
kr459,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Monster Hunter: World - Iceborne leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet Monster Hunter World aktivert på din Steam konto.
Tips en venn

Monster Hunter: World - Iceborne

Iceborne er en utvidelsespakke til kritikerroste action-RPG-spillet Monster Hunter: World, utviklet og utgitt av Capcom. Iceborne åpner en helt ny verden til spilleren-rimfrost Reach, et land med evig is og snø, bebodd av nye typer skapninger og monstre. The Research Commission medlemmer venture i denne ukjente verden for å lære om sin endemiske liv og oppdage alt det den har å tilby. Monster Hunter Iceborne har pusset gameplay, full av nye og forbedrede mekanikere, inkludert nye Quest ranks og utvidet jakt mekanikk.

Nye gameplay funksjoner

På toppen av funksjonene kjent for de som hadde spilt det originale spillet, MHW Iceborne tilbyr helt nye gameplay mekanikk. Kjernen mekaniker av jakt monstre har blitt forbedret. Spilleren kan nå bruke clutch Claw, en bryting krok-lignende enhet. Spilleren kan bruke den til å utføre spesielle angrep mens hekta på Monster eller kontrollere den. En annen ny gameplay-funksjonen er ridning en tailraider. Spilleren kan markere sin destinasjon på kartet og bli tatt der umiddelbart eller la sine Mount se etter spor av jaktet Monster. Videre legger Iceborne nye kombinasjoner til alle våpentyper spilleren kan bruke.

Den utallige historien om forsknings kommisjonen

Da en flokk med Legiana fløy fra Ancient Forest til sjøen, visste Research Commission at noe rart var ferde. Bruke Luftskipet til den tredje flåten. Teamet fulgte korail over havet. Det de fant var et nytt kontinent, innkapslet i is og dekket av snø. Det nye landet var rimfrost Reach, og det var fylt med nye endemiske livsformer og monstre. Uten å nøle, våget Research Commission inn i denne ukjente verden, i håp om å finne ut mer om sine farlige innbyggere.

Land of Ice og Monsters

Rimfrost Reach er det nye området spilleren vil utforske i Monster Hunter World: Iceborne. Mens du reiser gjennom rimfrost, kan spilleren finne seg overveldet av fallende snø. Det er viktig at de holder seg varme ved å lage varme drikker for å bekjempe kalde temperaturer.

Rimfrost R er dekket av is og snø, og innbyggerne utviklet seg til å overleve i disse ekstreme forholdene. Noen av dem, som planteetende Popo's vil bare angripe når provosert. Men monstre som bor i denne kalde land vil være mindre barmhjertig. Rimfrost er hjem til mange endemiske monstre, inkludert rask og smidig Naracuga, Banbaro, med horn laget for å få ned hardest strukturer og Tigrex, en flygende Wyvern med sterke Ben, utmerket av uhyre sterke kostnader.  Spilleren må raskt tilpasse seg nye forhold for å avverge de mest fryktede rovdyr i regionen.

Seliana – det nye hovedkvarteret

Seliana vil opptre som spillerens hub på deres søken for å utforske rimfrost. Det huser spillerens rom, en Gathering hub, hvor spillerne kan samhandle med hverandre, så vel som flere andre nyttige fasiliteter, for eksempel forskningssentre, smed, etc. Et nytt anlegg innført i Seliana hovedkvarter er Steamworks, som produserer energi til å drive andre fasiliteter. Drivstoffet for å kjøre Steamworks er samlet gjennom å fullføre oppdrag og

Resepsjonen

Monster Hunter World: Iceborne fikk overveldende positiv mottakelse fra kritikerne, som roste spillets nye funksjoner, inkludert nye monstre å jakte, bedre mekanikk og nye elementer av gameplay, samt enorme av rimfrost regionen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Monster Hunter: World - Iceborne til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel® Core™ i5-4460, 3.20GHz or AMD FX™-6300
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x (VRAM 2GB)
Memory: 8 GB RAM
System: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bit required)
Språk ChineseEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianChineseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Monster Hunter: World - Iceborne
Videoer Monster Hunter: World - Iceborne