Monster Hunter: World

Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Monster Hunter: World
Se video
0solgt!
Spar 33%kr638
kr422,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Monster Hunter: World leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Monster Hunter: World

Ta en lang reise til den nye verden, følge i fotsporene til eldste Dragons. Kan du finne ut hva som ber dem om å migrere det hvert ti år i tilfelle kjent som den eldste Crossing? Bli med i den femte flåten og Finn ut!

Monster Hunter: World er en av de fineste oppføringer i en franchise av lange og komplekse spill, og bringer sammen veteraner og nykommere i en enkelt viltvoksende eventyr.

Unikt arsenal av våpen og rustninger

MHW har en robust samling av våpen, noen av dem ulikt noen du har sett i andre spill. Det er totalt fjorten våpen klasser i Monster Hunter World, hver av dem med unike playstyle, en annen ferdighet taket, og nytte. Bytte til et nytt instrument for ødeleggelse er nesten som å bytte et tegn klasse i andre spill.

En insekt Glaive kan Pole-Vault deg mot eller bort fra fiender, og skyter en essens-drenering bug på byttedyr. Bruk en charge Blade i sin Sword og Shield-modus for å samle en ladning kan du deretter eksplosivt slippe løs i Axe modus, håndtere ødeleggende skade. Eller krasje inn i fiender med den langsomme, men kraftige svinger av hammer, bærer nok momentum til å gi pause til alle, men de tyngste dyrene.

Alle våpen har sin egen momentum, så grøft eventuelle instinkter du kan ha fra andre action spill. Der'nei bevege avlyse, en gang du bedrive, du har å se angrepet til det siste. Kan du holde combo går selv som en Humongous Monster prøver å bite deg i to?

Laging i kjernen av opplevelsen

Monster Hunter: World laging systemet ligger i sentrum av din tid med Capcom's spill. Spore opp monstre og jakte dem for materialene du kan trekke ut fra dem, reise verden for å finne sjeldne planter, og tilbringer en lang og tilfredsstillende tid paginerer gjennom oppgraderingen menyene for å oppdage banen du vil følge.

Hvert våpen har sin egen oppgradering treet, og den eneste måten å låse opp noen node det å finne de riktige materialene ut i verden. Kanskje flammen forbedringen krever et stykke av et ildsprutende Monster innlemmet i design. Eller en ny kraftig sverd krever en viss type bein Hentet fra en hulking dyret.

Alle oppgraderinger reflekterer en karakteristisk for dyret du trenger for å jakte for å få dem. Og det er bare begynnelsen. Monster Hunter: World har ingen tradisjonell planering system, all progresjon håndteres gjennom laget oppgraderinger. Lag og forbedre din og din Palico Companion's gear og være den mest dyktige og stilige Monster Hunter i hele Fifth Fleet.

Monster Hunter: verdens historie

MHW's plot Synopsis viser en enkel, men engasjerende historie. Hvert tiende år kalte gigantiske dyr den eldste Dragons migrere til et kontinent kjenner som den nye verden. Din oppgave som medlem av en ekspedisjon arrangert av Research Division er å oppdage årsakene til den nevnte migrasjon og utforske det nye landet. På veien dit den femte flåten møter en Titanic Zorah Magdaros, en eldste Dragon med størrelsen og utseendet på et fjell. Det er opp til deg å oppdage hva som trekker den til den nye verden. Underveis vil du avdekke flere hemmeligheter enn du forhandlet for.

Gi form til din egen jeger ved hjelp av den robuste karakter skapelsen, og gjør det samme med din trofaste catlike Palico ledsager som kommer til å være en uvurderlig hjelp for deg på slagmarken, og en herlig distraksjon som den samhandler med andre Palicos i en sjarmerende Måte.

Oppdrag og oppgaver

Enten fremme historien eller gi deg følelsen av retning, Monster Hunter: World's oppdrag er alltid givende, og gi deg flere mål å jobbe mot. Spillet har flere distinkte søken kategorier, hver med et annet fokus.

Tildelt oppdrag få plottet går, en og gjort, så pass på å ta hensyn til, slik at du ikke går glipp av noen satt stykke av en bit av informasjon.

Valgfrie oppdrag kan gjentas så ofte du ønsker og fokusere på å hjelpe NPCer, samt å gi tilgang til spesielle møter og Arena utfordringer.

Undersøkelser kan gjennomføres bare et settnummer eller ganger, og de begynner når du sporer eller jakte ned et monster.

Dette er bare tre vanligste typer oppdrag du kommer til å møte i løpet av din tid med Monster Hunter: World, men det er spesielle arrangementer, unike oppgaver og robust Arena modus for å holde deg interessert og engasjert mellom hovedoppdrag.

Utmerket online co-op

Hvis du støter på noe for hardt for deg i øyeblikket, kan du alltid ringe etter venner eller sende en SOS-fakkel. Før lang tid, er du i et team med tre andre spillere og fire av dere kan ta på utfordringer få solo jegere kan administrere, eller bare Lark om og ha det gøy i en fantastisk verden. Bytte fra offline til online spill i MHW er sømløs, smidig og rask. Hvilken modus er din foretrukne måte å spille på?

Massive monstre

Når du er pyntet, er det på tide å gå på jakt. Den fauna i den nye verden er vakkert og kreativt designet, og for hele lengden av 60 eller så timer det vil ta deg til å fullføre spillet, og endeløse timer utenfor vil du beundre deres animasjoner og atferd unik for hver av de over 30 arter.

Sjekk som de reagerer på deg handlinger, halte når alvorlig såret, shedding skjemt blod når du forgifte dem, og svimlende etter noen av de kraftige svinger av tunge våpen. Dyrene du jakte gjøre eventyret føler alle de mer ekte.

Og så tar du kampen til den fryktinngytende Elder Dragons dwarfing alt annet i spillet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Monster Hunter: World til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-08-08
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel® Core™ i5-4460, 3.20GHz or AMD FX™-6300
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 760 or AMD Radeon™ R7 260x (VRAM 2GB)
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 20 GB available space
System: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bit required)
Other: soundCard
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseKoreanRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Teen
Bildegalleri Monster Hunter: World
Videoer Monster Hunter: World