Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr209,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Mortal Kombat 11 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

Mortal Kombat 11 (PC)

Mortal Kombat 11 er en 2.5 D kjemper PC spill, utviklet av NetherRealm Studio. Det er den ellevte hoved tittelen i Mortal Kombat-serien, kjent for sin Gore-grafikk, vold og brutal spilling. MK 11 kjører på Unreal Engine 3.

Gameplay

Mortal Kombat 11 har beholdt mange av spill mekanikken i Mortal Kombat 10, inkludert dødsfall og brutalitet, brutalt grafisk etterbehandling trekk. Hver karakter har en bestemt Fatality, som refererer til deres personlighet på noen måte. Tidligere action film Star Johnny Cage slår sine motstandere med en forgylt figur av seg selv, Gunslinger feilaktig Black bruker sin revolvere å gåte fiender med kuler, og så videre.

MK XI introduserer flere nye funksjoner. En av dem er Fatal Blow-et spesielt trekk, som omhandler en stor mengde skader, men blir det bare tilgjengelig etter at spillerens helse synker under 30%. En annen ny mekaniker er Krushing Blow. Det fungerer på samme måte som X-ray teknikker fra det forrige spillet, der visse trekk utløste Slow-Motion effekt og viste med grafisk detalj skaden gjort til fiendens organer og bein. Krushing Blow kan bare brukes én gang per duell, så spillerne bør bruke den klokt. Feilfri blokk tillater spilleren å motvirke etter presist tidsbestemt blokk.

Spillet introduserer Gear system, lånt fra Netherrealm Studio's urettferdighet 2. Det gjør det mulig for kosmetiske endringer tegn antrekk. Variasjon system av Mortal Kombat X tilbake, slik at spillerne kan tilpasse sine Fighter's moveset, ved å velge fra en forhåndsbestemt liste over varianter.

Historie og karakterer

Plottet av Mortal Kombat 11 plukker opp etter hendelsene i X, da Cassie Cage beseiret den Renegade Elder Gud Shinnok. Raiden, beskytteren av Earthrealm, som har blitt ødelagt av kraften i Jinsei Chamber, tortur Shinnok og kunngjør sitt mål om å ødelegge fiender av jorden før de er i stand til å streike. Raiden's overtredelser og Earthrealm's trass sinne Kronika, den Keeper of Time som bestemmer seg for å sette en stopper for planene til ødelagte tordenguden.

Figuren vaktliste er full av returnerende helter og nykommere alike og inkluderer tegn som:

 • Geras-lojal tjener til Kronika, den Keeper of Time. Hans krefter tillate ham å manipulere tid-flyt og bruke den mot sine fiender.
 • Cassie Cage – datter av Johnny Cage og Sonya Blade, samt spesialstyrkene sersjant, kombinerer Cassie sin fars hurtighet og smidighet med mors affinitet for våpen.
 • Feilaktig Black-en annen av Kotal Kahn krigere og Gunslinger fra det gamle Vesten. Feilaktig Black bruker sin dyktighet med revolvere med dødelig presisjon.
 • Jacqui Briggs – Cassie venn og medlem av spesialstyrkene, Jacqui er datter av JAX, tidligere partner av Sonya Blade. I kamp, bruker hun et par elektroniske pulsvanter å forsterke hennes kickboksing ferdigheter og brann plasma eksplosjon.
 • Johnny Cage – en tidligere action filmstjerne og ektemann til Sonya Blade. Oppdratt av kult sikte på å avle guder, har Johnny noen overnaturlige krefter, slik som energi skjold, styrke sin naturlige kampferdigheter.
 • Kitana – prinsesse av Edenia og stedatter av Shao Khan. En gang lojal, forrådt hun keiseren og gikk sammen med Liu Kang å stoppe ham. Hun kjemper med Bladed vifter, som fungerer perfekt på både kort og lang avstand.
 • Kotal Kahn – ny keiser av Outworld, som stammer fra området HMS-Tekk. I motsetning til tidligere keisere er han ikke interessert i å erobre, bare opprettholde en sterk posisjon i sitt eget rike.
 • Kung Lao og Liu Kang-kommer fra samme linje av Shaolin krigere, Kung Lao, og hans etterkommer, Liu Kang er voldsomme krigere og forsvarere av Earthrealm. Kung Lao spesielle teknikken er å bruke hatten med en Bladed kanten som kastet våpen. Liu Kang makt er koblet til brann, som han kan tilkalle å hjelpe ham i kamp.
 • Raiden-tordenguden og beskytter av Earthrealm, ble han ødelagt av Jinsei Chamber. Han bruker krefter lyn til å overvelde og ødelegge hans fiender.
 • Scorpion og Sub-Zero-to Ninja krigere fra rivaliserende klaner. Scorpion er en helvetes skapning, søker hevn mot de som ødela hans klaner. Hans stil er avhengig av brann og den karakteristiske "Scorpion" våpen. Sub-Zero's isen krefter tillate ham å fryse motstandere på plass og knuse dem i stykker. Begge ninjas holde æren av å vises i hver generasjon av MK spill.

Resepsjonen

Tidlige inntrykk av MK 11 var svært positive. Kritikere ble imponert over forbedringer gjort siden MK X, hvorav noen var påvirket av urettferdighet 2. Spillet ble rost av sitt gameplay og spesielle angrep som Krushing Blow funksjonen. Spillerne var også fornøyd med den klassiske listen av karakterene fra tidligere spill.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Mortal Kombat 11 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2019-04-22
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
Graphics: NVIDIA® GeForce™ GTX 670 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 / AMD® Radeon™ HD 7950 or AMD® Radeon™ R9 270
Memory: 8 GB RAM
System: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
Other: directx
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmerica
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Mortal Kombat 11
Videoer Mortal Kombat 11