Mortal Kombat XL

Mortal Kombat XL
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat XL
Mortal Kombat XL
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr151,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Mortal Kombat XL leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Mortal Kombat XL (PC)

En av de mest brutale kampene spill eksistert nå kommer i sin mest komplette versjonen. Mortal Kombat XL er en gripende historie som spenner over år, en spennende online-modus, blodige og bein-Breaking dødsfall, og hver. Enkelt. DLC utgitt for spillet. Det er den bestemte måten å spille NetherRealm's Mortal Kombat X.

Stort vaktliste

Hvis du liker å mestre alle karakterer i slåssespill, Mortal Kombat XL får du spille i lang tid! MKXL har en liste med 33 karakterer. Mange gamle venner og nemeses tilbake for en annen sving på seier. Nye jagerfly kommer til å forsvare eller True Earthrealm, noen av dem inspirert til å kjempe av sine legendariske foreldre. Og så er det vesener og karakterer rett av mareritt, som Leatherface eller Xenomorph.

Variasjoner

Hver av de jagerfly stede har tre variasjoner legge vekt deres signatur kvaliteter. Hver variant har sin egen moveset for deg å mestre, og hver spiller på en vilt annen måte fra de to andre. Det er som om du hadde tre ganger så mange tegn å spille med! Velg en teleportere Raiden, eller en mester i lyn. Gjør Scorpion huske hans beherskelse av Ninjutsu, eller bruke hans helvetes krefter.

Voldelig opptog

Mortal Kombat XL bruker prøvd og testet Unreal Engine 3, og presser den til sine grenser for å gi "grafisk vold" en ny mening. Se bein pause, tenner faller ut, og blod splatter herlig på bakken. Slag, spark og skråstreker har momentum sin makt fortjener, og ofrene rekyl slik de burde. Nyt den fulle prakt av Mortal Kombat XL's PC visuell design i sine mange dødsfall, brutalitet, og ultraviolent X-stråler.

Krypt

For et pusterom etter en lang stripe av brutale seire inn i krypt for noen gode gamle Dungeon gjennomgang. Tilbring Koins du tjener gjennom kamp for å låse opp mer innhold for å nyte. Skins, kunstverk, sekundære dødsfall og mer vente på deg i mørket, fuktig Krypts der krigere av legenden ligger rastløs.

Begge Kombat Packs!

Kjøp Mortal Kombat XL en gang og aldri bekymre deg for DLC! MKXL har Kombat Pack 1 med Jason Vorhees, Predator, Tanya, og tremor. Kombat Pack 2 gir deg Goro, Leatherface, Xenomorph, Bo'Rai Cho og Triborg. Og det er skins der også! Det er en Komplete pakke med høy intensitet vold.

Fraksjon krig

Bli en fraksjon og ta del i en online pågående krig for dominans mot andre spillere. Det er fem fraksjon for å kaste mye med, og hver gir kjøttfulle belønninger for å gjøre engasjementet verdt. Legg til din blad og knyttneve til rekkene av lin Kuei klanen's snikmordere. Beskytte jorden med White Lotus Society. Møt Sonya og JAX i spesialstyrkene. Tjen penger med Black Dragon leiesoldater. Bli med Quan Chi's sekt, Brotherhood of Shadow. Uansett hva du velger, vil kampen bli brutal, og utbyttet vil gå bare til seierherren.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Mortal Kombat XL til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-750 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
Memory: 3 GB RAM
Diskspace: 25 GB HD
System: Vista / Win 7 / Win 8
Other: 64 Bit OS
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Mortal Kombat XL
Videoer Mortal Kombat XL