Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr151,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Mutant Year Zero: Road to Eden leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Mutant Year Zero: Road to Eden (PC)

Mutant Year null Road å Eden er en omdreining-basert rollespill lek for PC, bebygget av det skjegg kvinner Atelier, og offentliggjort av Funcom. Spillet er basert på svensk tabletop RPG Mutant. I Mutant Year Zero, spillerne ta kontroll over en gruppe på tre individer, muterte mennesker som overlevde et globalt utbrudd og søke i øde ruinene av den gamle verden på leting etter ressurser. Spillet har en isometrisk visning av kartet, lik den av Fallout: Tactics, tur-basert kamp mekanikk som understreker taktisk tilnærming o konflikt.

Gameplay

I spillet, spilleren har kontroll over en tre-medlem parti. Hvert medlem av partiet besitter unike evner og ferdigheter. Disse er delt inn i tre kategorier, passive, mindre og større. Passive evner inkluderer midlertidige øker til mobilitet, økende skade i visse scenarier, etc. Små og store ferdigheter kan brukes mot fiender, med effekter som varierer på type ferdigheter. Hver ferdighet har sin egen nedkjøling periode, som telles i antall dreper karakteren blir.

Kampene i Mutant Year Zero: Road til Eden blir ført i svinger.  Når du går inn i bakhold, eller kamp modus, kan spilleren ikke lenger flytte sin karakter fritt, bare plassere dem en gang per sving. Rutenettet som tegnene kan bevege seg på, er delt inn i hvite, oransje og røde områder. Hvite områder ta ett tiltak punkt for å flytte inn, mens oransje de tar to. Røde områder er helt utilgjengelige for spilleren. I kamp, er spilleren gitt til handling poeng per sving. Noen handlinger og ferdigheter kan kreve å bruke begge disse, så spilleren bør tenke nøye gjennom deres taktikk og situasjon på slagmarken. Spillere bør også vurdere sine omgivelser. Slagmarken med forhøyede områder kan være nyttig og kan få spilleren nødvendig fordel og øke sjansen for seieren.  

Spilleren tegn kan bruke evner som å gå, skyting, omlasting, healing og skjule. Det er også en spesiell evne kalt Watch, som tillater spilleren å hoppe over sin tur og angrep under fiendens fase. Tidspunktet for handlingen avgjøres taktisk av datamaskinen.  Fiendtlige enheter er også i stand til å bruke denne ferdigheten, for eksempel for å avskjære spilleren tegnet på vei til en gunstig posisjon.

Historie og karakterer

I fremtiden har verden falt til Red Plague-en ukjent sykdom, som utbrudd desimert flertallet av jordens befolkning. De overlevende tok tilflukt i arken-den siste bastion av menneskeheten. De ledes av den eldre, den eneste som husker verden fra før utbruddet.

Noen av dem som ikke faller offer for pesten ble omgjort til mutanter, skremmende hybrider med unike krefter. Tatt av den eldre å leve i arken, de tjener som stalkers, jeger-samlere, som traversering wastelands av den gamle verden, kalt Zone, søker etter ressurser.

Du er en av dem. Selma, Dux og Bormin, et team av stalkers, sendes på et oppdrag for å hente Hammon, en tekniker som kan kjøre den raskt forverret arken. På din søken vil du krysse sonen, vendt mot truslene du ikke engang kunne drømme om.

Resepsjonen

MYZ Road til Eden for PC ble møtt med en svært positiv mottakelse. Kritikere og spillere både roste videospill for en ny tilnærming til den taktiske RPG sjangeren, vanskeligheter som krever spilleren til å tenke sine handlinger gjennom så vel som en engasjerende historie satt i en interessant verden fylt med minneverdige karakterer.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Mutant Year Zero: Road to Eden til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
Graphics: NVidia GTX 580 / AMD Radeon HD 7870
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 8 GB available space
System: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
Other: directx
Språk EnglishEnglish-USFrench
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Mutant Year Zero: Road to Eden
Videoer Mutant Year Zero: Road to Eden