NBA 2K19

NBA 2K19
NBA 2K19
NBA 2K19
NBA 2K19
NBA 2K19
NBA 2K19
Se video
0solgt!
Spar 11%kr532
kr471,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


NBA 2K19 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

NBA 2K19

Den berømte basketball videospill feirer sitt 20-års jubileum med 2019 utgaven! Nye funksjoner og forbedret spilling.

Hva er nytt i NBA 2k19?

NBA 2k19 basketball videospill tilbyr mange nye funksjoner både i form av gameplay, samt spille moduser, grafikk eller karriere modus. Noen av de viktigste endringene innført i denne utgaven er:

Mitt team Unlimited

Dette er en helt ny konkurransedyktig modus. Deltakerne bygger et team som deretter kan brukes til å konkurrere med andre spillere fra hele verden. Denne modusen er en enkel og grei en, men det har også mange belønninger og skjulte lag for deg å oppdage om du får engasjert i denne konkurransen.

Trippel trussel modi

NBA 2k19 har også en ny enkeltspillermodus kalt trippel trussel. Det er en 3 på 3 bit av rask handling. Det er også en mulighet til å spille denne modusen på nettet.

Oppdatert MyCareer-modus

Den store MyCareer modus kommer tilbake i denne versjonen, men med en helt ny historie. Brukeren kan følge karrieren spenner fra casual spill i nabolaget til den verdensomspennende prakt.

Din protagonist starter i Kina, deretter treff G liga å havne i den mest prestisjefylte serien på kloden: NBA selvfølgelig. Underveis spillerne møte basketball stjerner og signere sponsing avtaler.

Han blir populær, ansikter nye problemstillinger i teamet, inkludert hvordan å komme sammen med andre stjerner og dominere spille på banen.

Herske over nabolaget

Neighborhood modus er også forbedret. Nå er det en dag og natt sykluser som gjør det mulig å spille 24/7.  Du kan samle den gamle mannskap for kamper, gå rundt i nabolaget, ta del i spennende 3 på 3 streetball utfordringer, bli en konge av den lokale domstolen under under Armour bur eller lokale kamper.

Ny overtakelse Feature

En helt ny funksjon: overtakelse. Lås opp spesielle bevegelser og ferdigheter som ingen noensinne har utfoldet på banen før. Det er også et alternativ for å aktivere team overtakelse takket være som hele teamet vil treffe topper sine evner.

Oppgradert lite og full gameplay

Visuell presentasjon i både lite og full gameplay ble forbedret, og så var dens funksjonalitet. Lite er et flott alternativ for spillere som liker å tømme skjermen med minimale funksjoner som vises. Det vil tjene best til de mest erfarne i NBA. Full på den annen side er anbefalt for nykommere til NBA video verden.

Smart Switch-modul

Den splitter nye AI-modulen kalt Smart Switch gjør at den kan gjenkjenne på ball skjermen og slå den på. I neste trekk AI er i stand til å vurdere om det var en konflikt mellom Screener eller ball-handler. I tilfelle en bryter uten samsvar, fortsetter det forrige stykket. AI er det smart! Hva mer er, denne funksjonen er ikke bare tilgjengelig for AI, men også for brukere, som kan utløse det-det kan gjøres automatisk. Ingen knapp er nødvendig for å bli trykket. Brukere av spillet velger sin verste defensive spilleren og deretter kan prøve å tvinge en bryter. Dette kan bidra til å dra nytte på domstol med en uoverensstemmelse.

Double team reaksjons modul Revisited

Denne modulen har blitt omskrevet fra bunnen av, og nå er AI ser frem til det dobbelte laget. Animasjonen trenger ikke å bli utløst for AI å erkjenne at en dobbel lag bevegelse har funnet sted.

Forbedret angreps-og hjelpe modul

En annen forbedring på AI side. Nå er AI ikke tar alle åpne stasjonen sjanse som oppstår. Noen ganger vil det formidle det og fortsette i gjeldende handling. Imidlertid kan AI fortsatt bestemme når som helst å ta en åpen stasjon under angrepet scenen, men om det gjør det eller ikke er bestemt av coaching tempo samt preferanser for kjøring av bestemte spillere.

Forbedret AI-distribusjon av spill blant spillere

Utviklerne av spillet besluttet å vesentlig forbedre fordelingen av stykket blant spillerne beregnet av AI. I tidligere versjoner brukere ble klaget på at AI noen ganger valgte gjentatte spillere veldig ofte. I den 2k19 versjonen logikken bak AI spill distribusjon ble gjenoppdaget og dermed distribusjon av spill blant spillerne på banen er jevnere.

20-års jubileet for NBA-serien

NBA videospill som drives av Visual Concepts og 2k har vært på markedet i 20 år! Siden lanseringen 20 år siden spillet har solgt mer enn 68 000 000 eksemplarer over hele verden. Slike jubileum samtaler for feiring, og hva bedre måte å gjøre dette enn lanserer en ny utgave.

NBA 2K19 er tilgjengelig på engelsk for PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, samt for PC. Sørg for å sjekke versjonen som det er mange forskjellige tilbud avhengig av plattformen.

Grafikk og gameplay av NBA 2019

Grafikk i spillet er en nær ekte basketballkamp opplevelse av. Mange nye funksjoner ble introdusert til gameplay som trippel Threat modus (3 på 3 kamp, også tilgjengelig som online utfordring), bedre AI distribusjon av spill blant spillerne på banen.

Historien om karriere modus er svært engasjerende andwell-skrevet.

Viktige funksjoner

 • Splitter nye MyTeam Unlimited modus-samle dine beste 13 spillere og pit dem mot andre brukere fra hele verden i online-modus.
 • Nabolaget modus med dag og natt kamper, streetball utfordringer, 3 på 3 skuespill.
 • Overtakelse funksjonen låse opp spesielle trekk og ferdigheter både på individuell spiller og hele teamet nivå.
 • Renoverte MyCareer modus etter en fascinerende historie hele veien fra Kina til domstolene i NBA.
 • Ny funksjon for plukking og rulling av Smart Switch.
 • Forbedret Double team reaksjons modul.
 • Forbedret AI-distribusjon av spill.
 • Resultat produsert av Travis Scott.

NBA 2K19 (PC) er en digital nedlasting produkt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-09-11

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download NBA 2K19 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-09-10
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 805 @ 2.50 GHz or better
Graphics: NVIDIA® GeForce® GT 450 1GB / ATI® Radeon™ HD 7770 1GB or better
Memory: 4 GB RAM
System: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
Other: directx
Språk EnglishGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 3
Bildegalleri NBA 2K19
Videoer NBA 2K19