Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Se video
1solgt!
Populært!
Spar 61%kr638
kr246,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Ni No Kuni II: Revenant Kingdom leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom er et oppfølger til en 2011 PlayStation 3 jRPG utviklet av Level 5 med samarbeid for den anerkjente Studio Ghibli, skaperne av allment anerkjente og vakre animefilmer. Bli med en dethroned konge Evan på sin reise for å gjenvinne tronen og sette ting rett i hans rike. Utforsk den fantastiske verden, delta i kamper, bekjempe dem som vil terrorisere folkene dine.

Nydelig visuell stil

Ni No Kuni 2 ser enda bedre ut enn det første spillet, med mye mer visuell blomst på displayet til enhver tid. Mer planteliv, flere tegn på skjermen, flere detaljer over hele linja. Spillet fanger og rekonstruerer stilen og detaljene til Studio Ghibli formidlet til den første Ni no Kuni : Wrath of the White Witch. Både verden og tegnene er levende og kjærlig utformet, full av personlighet. Du vil også reise oververdenen som en chibi-versjon av karakteren din og komme inn i full design som kamp begynner.

Revolusjonert kampsystem

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom har et nytt og mer engasjerende kampsystem som vil holde deg investert og aktiv i hver kamp. Ni no Kuni II har forlatt de svingbaserte systemene som er knyttet til jPRGs, og har et fullstendig aktivt kampsystem som gjør at du slash og unnslippe fiendens angrep på vilje og teste dine reflekser med jevne mellomrom. Din øyeblikk-til-øyeblikk taktikk vil også bli testet takket være dine Higgledies, elementære ånder som er i stand til å gi deg nyttige buffs, bør du nærme deg dem på slagmarken.

Bygg og slåss for ditt rike

I tillegg til en aktiv kamp, vil du snart lede dine egne soldater til kamp. Skirmishes vil teste dine ledelsesevner i sekvenser inspirert av Fire Emblem og taktiske strategispill, ettersom enhetene dine beveger seg over slagmarkene, kolliderer med dine fiender. Du vil også bygge et nytt rike for å erstatte den som har mistet deg, og styrer arbeidsstyrken i byen mellom forskjellige prosjekter.

En historie om katter og mus

I Ni no Kuni II: Revenant Kingdom spiller du som konge Evan Pettiwhisker Tildrum, en hersker av kattestammen, frem til veldig nylig, fredelig med en musestamme i en by. Men tingene ble forandret, og et kup d'etat av musene fjernet Evan fra tronen og spredte stammen. Å hjelpe din konge på reisen, vil være Tani - en datter av luftpiratørens sjef Roland - en besøkende fra en annen verden, og en rekke Higgledies er ivrige etter å hjelpe den unge mannen på noen måte de kan.

Nøkkelfunksjoner

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom er et jRPG designet med et visuelt preg for Studio Ghibli-produksjoner. I løpet av hundrevis av år etter det første spillet introduserer det nye tegn og nye systemer for å leke med. Revamped combat system og nye sjarmerende følgesvenner er gode tillegg til historien om å gjenoppbygge ditt rike.

Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom funksjoner

  • Remade kampsystem - i stedet for turn = basert kamp. Ni no Kuni 2 gameplay tar deg helt inn i fray med et actionbasert kampsystem med alle de lyse og sterke angrepene, og dodges du forventer.
  • Higgledies - små elementære sprites følger deg med på reisen og i kampene, og gir nyttige og ofte livreddende bonuser, eller til og med angripe dine fiender helt.
  • Vakker stil - Ni no Kuni 2 holder den særegne stilen som bidro til å definere det første spillet, fylle den vakre Ghibli-stilverdenen med detalj og dybde mulig takket være Nyeste spillhardware
  • Beordre dine egne tropper - under skirmishes får du vise din taktiske skikkelse ved å styre soldater i kamp mot dine fiender på en måte som minner om Brannemblem.
  • Beautiful verden å utforske - reise verden som chibi-versjoner av figurene dine, se etter skjulte huler og nye oppdrag, ressurser eller kamp for å perfeksjonere teknikken din

Ni no Kuni II: Revenant for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen  gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-01-19

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Ni No Kuni II: Revenant Kingdom til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-03-22
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Videoer Ni No Kuni II: Revenant Kingdom