NieR: Automata

NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr376,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


NieR: Automata leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

NieR: Automata (PC)

NieR: Automata er et resultat av Yoko Taro og Platinum Games slår seg sammen for å gi en av de mest unike, interessante og engasjerende spillopplevelser av sin tid. Kronglete fortelling, dyp og mangfoldig gameplay, det er alt i det. NieR: Automata er mer enn bare en Action RPG med kamp rivalling klassikere som Devil May Cry og Bayonetta. Det er et spill verdt sin plass på enhver gamer's stasjon.

Intens spilling

Automata er utviklet av Platinum Games, folk ansvarlig for å bringe verden en outrageuously fornøyelig Bayonetta. Det betyr at spillingen og kampene er polert for å gi en spennende spillopplevelse som vil få deg til å gripe kontrolleren godt. Utfør nær unngår, knusing mot angrep, bytte våpen sett... Hvis du liker Hack and slash spill, vil du bli fornøyd.

Kompleks historie

Møt YoRHa no. 2 Model B. og hennes kollega YoRHa nr 9 Model S, to Androids sendt til jorden for å gjenvinne den for restene av menneskeheten skjermet på månen. Deres kamp mot fremmede-bygget roboter er bare en start på noe verken 2B og 9S ikke spillerne kan forvente. Automata er et spill som må spilles flere ganger for å være fullt ut forstått. Historien er dyp og eksistensielle, og den utvikler seg med hvert eneste omsetnings, ivrig etter å overraske deg og gi deg nytt perspektiv hver gang. Er du klar til å stille spørsmål ved alt som vises og sa?

Stilig, stilisert og rar

NieR: Automata er et nådeløst stilig spill. Fra utformingen av hovedpersonene, til fiender og NPC til bilder av post-apokalyptisk jorden, Automata svimeslår med sin visuelle retning, og det må bli sett å være fullt verdsatt. Fight sprudlende roboter som en questionably kledd, kvinnelig-formet Android bruker kreative våpen og ridning elg og villsvin over ødelagte byer med en speider iført skolen shorts. Og det er bare begynnelsen på hva etter en stund begynner å gjøre mer fornuftig enn du ville anta.

Chips og tilpasning

Du er en robot, så selvfølgelig får du chips! Tilpass du opplever med sjetonger du får. Legg til eller fjern UI elementer, ta med nyttige egenskaper og evner, ikke noe problem. Hvis du ønske du kanne aften fjerne din OS flis, hvis du like faren. Hvis noen stopper deg, er det sikkert ikke spillet. Automata har en unik progresjon system som vil ha deg tukle rundt med spillets mekanikk med fryd.

Åpen verden

Reis de ødelagte jorda jakt roboter og løse problemer. Den spillbare området er en verden åpen for leting. Reise den til fots, hvis du mangler fantasi, eller finne jordens gjenværende dyreliv som en elg eller et villsvin og bruke dem som din lojale hest. Post-apokalyptisk elg vinner med post-apokalyptiske biler hver gang, så får med programmet. Finn og Undersøk hver krok, hvem vet hva du finner. Så hva venter du på, gå å utforske, bare være klar til å kvitte seg med sand før tannhjul og servoer blir sittende fast.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download NieR: Automata til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2100 or AMD A8-6500
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB or AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 50 GB available space
System: Windows 7 /8.1 /10 64bit
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad language
Bildegalleri NieR: Automata
Videoer NieR: Automata