Northgard

Northgard
Northgard
Northgard
Northgard
Northgard
Northgard
Se video
1solgt!
Spar 26%kr298
kr218,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Northgard (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Northgard

Gjenlevende erfaring

Oppdag landet fylt med mystikk, farer, rikdommer, og stridende klaner med nordmenn som har seilt for å utforske og erobre nye bredder. Vil du bringe smerte til klanen din, skrive historie gjennom erobring, handel, og hengivenhet til gudene? Eller vil du bli beseiret, møte Odin i Valhalla? Håndtere tøffe forhold på øya, spare opp mat og tre for vinteren, og stadig holde fingrene krysset at en snøstorm ikke kommer. Guard ditt territorium nøyaktig fordi andre klaner er langsomt utvide veien nærmere hjemmet ditt. Husk også at det er mange ulver og bjørner som lurer blant omkringliggende tre. Ville dyr vil angripe deg akkurat når du lar vakten ned. Heldigvis tilbyr Northgard deg tre forskjellige typer militære avdelinger, en krigs høvding, og forsvarstårn for å hjelpe deg å holde fortet ditt.

Avansert teknologi treet

Hver klan har sine unike evner som du enkelt kan oppgradere på forskjellige måter. Disse oppgraderingene er kjøpt av lore, som kan hentes fra Rune steiner rundt på kartet. Klaner også få bonuser som de øker de berømmelse. Fame er en slags krigsmakt som du får det fra ulike funn, kolonisering og slag. Selv om du kan ha lavest berømmelse og fortsatt vinne en kamp av Northgard.

Mange forskjellige veier til seier

Det er fire forskjellige måter å vinne spillet. Bestem deg for om du ønsker å være herre over handel, berømmelse, dominans eller visdom, og bruke disse ferdighetene til å oppnå seier. Hver klan spesialiserer seg på en annen bane. Velg en ulv klan å utvikle din dominans ferdigheter og kjempe episke kamper.

Flere måter å spille på

Når du oppretter et treff, kan du spille enkeltspillermodus. Velg klaner for AI-spillerne eller Velg hvilke seiers vilkår som gjelder. Du kan ha en stor kamp til døden i all-out dominans eller tillate bare semi-fredelig handel seier. Disse seiers forholdene kan også endres i flerspillerspill, noe som bidrar til å balansere alt annet. Velge spillet vanskelighetsgrad vil endre harshness av vinteren og hvor mange ressurser folk forbruker. Det øker også befolkningen i gyting skapninger. Del spillerne inn i to forskjellige lag, Velg fri-for-alle eller velg duellmodus.

Ta vare på lykke

Gleden av deg Vikings er svært viktig som den er koblet direkte til gyte raten av nye arbeidstakere. Ikke administrere lykke riktig kan lett føre til at klanen ikke mottar noen nye mennesker. I slike tilfeller kan ingen av din produksjon vokse, mindre bygninger kan konstrueres om gangen, og din militære absolutt ikke kommer til å øke i størrelse. Lykke øker fra en rekke ting som bryggerier, velsignelser fra gudene, og oppgradering av bygninger. Ulike klaner noen ganger har flere måter å tjene lykke. I tillegg til å kunne oppgradere bygninger med stein, vil gruvedrift jern tillate deg å oppgradere verktøyene som vikingene bruker, og dermed gjøre arbeidet mer effektivt.

Iøynefallende grafikk

Beautiful kunstverk stil er lett på øynene og det tar ikke bort fra det fantastiske strategi spill som Northgard virkelig er. Nydelig, grønt, frodig land gir verdifulle ressurser og engasjerer deg for å bygge komplekse bygninger. Detaljert, fantastisk teksturer presentere vakre skoger, frosne innsjøer og høye fjell. Rå landsbyer vil la deg føle det harde klimaet i naturen og de vanskelige, nordlige forhold. Northgard gameplay er hyggelig og avslappende, men også krevende på samme tid.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Northgard til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-03-06
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel 2.0ghz Core 2 Duo or equivalent
Graphics: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 400 MB
System: Windows Vista or better
Språk ChineseEnglishFrenchGermanPolishRussian
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Northgard
Videoer Northgard