Overcooked

Overcooked
Overcooked
Overcooked
Overcooked
Overcooked
Overcooked
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr113,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Overcooked leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Overcooked (PC)

Vanskelighetene med utfordringene øker etter hvert som du gjør fremskritt. Spillet tilbyr 28 nivåer i hoved kampanjen, en lokal multiplayer modus for opptil fire brukere, 9 konkurransedyktige nivåer for 2 eller 4 spiller spill, og 14 forskjellige karakterer. Hvert nivå foreslår et annet scenario som vil ha noen particularity å komplisere ting.

Nå de ulike områdene av kjøkkenet og finne ut, at noen ganger er det nesten som å gå gjennom en labyrint! Spillet mekanikere er lik ulike restaurant Management Spill, selv om forskjellige i form av kontroll. Flytte kokker og utføre de ulike oppgavene som er nødvendige forrettene å komme ut på hver anledning: ta ingrediensene, klippe dem, koke dem, tjene dem og selv vaske rettene når gjestene har fullført sitt måltid.

Gameplay og kulinariske oppdrag

Opplev konvensjonelle kjøkken utfordringer og arbeid med forebygging av naturkatastrofer som jordskjelv. Gled deg over mange kjøkken og ulike figurer som kan låses opp. Den fundamentale mekanikken i spillet er svært enkel. Bare følg de enkle oppskriftene som supper med tre like ingredienser eller ulike varianter av den udødelige hamburger. Ta ingredienser, skjær dem, sende dem gjennom potten eller pannen, legg dem på en tallerken, tjene dem og når platen er returnert, skrubbe dem for hånd.

Spill med dine venner lokalt

Gjør deg klar til å gå inn på kjøkkenet og møte en tilfredsstillende, krydret samarbeidende spill. Spill alene eller Fordyp deg i et kaotisk spill med opptil fire spillere, enten i samarbeidende eller konkurransedyktig modus: du velger! Overcooked er enkel å betjene, slik at alle kan ha det gøy med det. Bare Finn et team som du vil kommunisere riktig og utfordre mange vanskeligheter. Bare lag som jobber best kan nå toppen! Mens du spiller vil du låse opp nye nivåer, nye kokk karakterer og til og med nye nivåer av konkurranse utfordring, hvor du kan konkurrere i lag med to i Head-to-Head kamper.

Karakterer og historien om Overcooked

I Overcooked må du håndtere morsomme små figurer som streber etter å redde verden fra en gigantisk kjøttbolle ved å mate ham hva han vil. Kongeriket løk er i fare, og bare du vil være i stand til å lagre det. For å oppnå dette sprø oppdraget må du lære å lage forskjellige oppskrifter i ukonvensjonelle kjøkken. Forbered deg på å gå gjennom ulike retter og bli en ekspert kokk. Beat en eldgammel kulinarisk forbannelse som har invadert hvert kjøkken.

Gjennom teamarbeid, må du og de andre kokkene forberede, lage mat, og serverer en rekke smakfulle bestillinger før kundene blir rasende. Skjerpe kniver og få godt organisert! Verdsette solide karakterer, vanedannende scenarier, vakre melodier. Alt dette består i en morsom, komisk stil eventyr. Nyt mangfoldet av steder og noen kompliserte scenarier der du må tenke på hvordan du distribuerer oppgavene slik at du ikke mangler tid.

Anmeldelser og meninger i spillindustrien

Overcooked for PC regnes som en nesten obligatorisk kjøp hvis du har for vane å bo med venner eller leke med slektninger lokalt. Alle nivåene er veldig gøy og endringen av landskapet i hvert spill vil gjøre deg overraske, unngå repetisjon av sin enkle formel ved å innføre nye og delirisk varianter. Spillet samler ulike positive vurderinger og kommentarer på Steam samfunnet. Det får svært høy score og er sterkt anbefalt av mange spillere fra hele verden.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Overcooked til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Dual Core 2.4Ghz
Graphics: GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400 or above
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 750 MB available space
System: Windows 7 (32-bit)
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapanesePolishPortuguese
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Overcooked
Videoer Overcooked