Planet Zoo

200+solgt!
Populært!
Spar 43%kr479
kr270,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Planet Zoo leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Planet Zoo

Bygg en verden for dyrelivet i planet Zoo. Fra utviklerne av Planet coaster og Zoo Tycoon kommer den ultimate Zoo SIM, med autentiske levende dyr som tenker, føler og utforske verden du oppretter rundt dem. Opplev en verden-trav kampanje eller la fantasien løpe løpsk i friheten til sandkassemodus. Lag unike habitater og lagre landskaper, ta store avgjørelser og meningsfulle valg, og gi næring til dyrene mens du konstruerer og styrer VG villeste dyrehager.

Møt en verden av utrolige dyr. Fra lek løven Cubs å mektig elefanter, enhver dyr inne plan Zoo er en tenking, følelsen PRI med en atskillelse blikk og personligheten av deres egen. Craft detaljerte habitater for å presensformen dyrene sinus naturlige miljøer hjem, forskning og administrere örk kunst for å tillate dem å trives, og husdyrene oppdra familier til å passere sinus gener til MIDlets generasjoner.

Administrer en fantastisk levende verden som reagerer på alle avgjørelser du tar. Fokuser på det store bildet eller gå hands-on og kontrollere de minste detaljer. Thrill besøkende med ikoniske utstillinger, utvikle din dyrehage med ny forskning, og tøffel nye generasjoner av dyrene tilbake i naturen. Spis valg blir levende i en verden hvor dyrevelferd og bevaring kommer først.

Planet Zoo har kraftige konstruksjonsverktøy som gjør på du enkelt kan lage din egen dyrehage. Örk kreativ avgjørelse du gjør påvirker livene til dyrene spise og opplevelsen av de besøkende. La fantasien løpe løpsk når du graver innsjøer og elver, hever åser og fjell, lager stier og grotter og bygger fantastiske dyrehager med et utvalg av unike temaer og hundrevis av bygningskomponenter.

Bli med i et tilkoblet friluft og del VG mest kreative habitater, natur og til og med hele dyreparker på Steam workshop. Se spise egne design vises i dyreparker rundt om i verden, eller oppdage friskt nytt innhold fra planeten Zoo samfunnet örk dag.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Planet Zoo til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2019-11-05
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 16 GB available space
System: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianChineseSpanishSpanish-LatinAmericaSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Planet Zoo